Menu
nl

Zomervakantie Zuid-Limburg

Heeft u al plannen voor de zomervakantie 2021? Wij kunnen u een vakantie in eigen land zeker aanraden! Zuid-Limburg wordt niet voor niks vaak omschreven als een stukje buitenland in Nederland. Het prachtige heuvelland, de vele vergezichten en mooie natuur zijn uniek. En de zomers in Zuid-Limburg zijn geweldig! Geniet van het buitenleven en het prachtige uitzicht vanaf het terras van uw vakantiewoning. Op het park is heel veel ruimte voor de kinderen om te spelen en natuurlijk is er ook een leuke speeltuin! Er is zoveel te zien in de omgeving en er zijn tal van leuke uitstapjes te maken. Klik hier voor alle tips.

Zomervakantie in Zuid-Limburg

Let op! Van half juli tot half augustus zitten wij al redelijk vol. Voor die periode raden we u aan om even te bellen met de receptie (T. 043 4552222).

Een zomervakantie in Zuid-Limburg betekent dat u volop tijd hebt om heerlijk te ontspannen. Onze comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 personen, 4 personen of 6 personen. Kom dus samen of met het hele gezin en geniet van de rust en ruimte op onze Buitenplaats en de omgeving van het park. Komt u een weekendje, midweek of 2 weken? We garanderen u dat u zich hier uitstekend zult vermaken. 

Boek hier de zomervakantie

Zoek hier alvast uw favoriete vakantiewoning voor de zomer uit.

De mooiste fiets- en wandelroutes in Zuid-Limburg

  1. Wandelen langs de Geul van Mechelen naar Epen
  2. Maak een stadswandeling door Maastricht
  3. Fietsen door Hartje Heuvelland vol rust en mooie uitzichten
  4. Volg de kastelen fietsroute vanaf Valkenburg a/d Geul

Check alle fiets- en wandelinspiratie

Zomervakantie op De Mechelerhof

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.