Zoek & boek direct uw vakantie

Vier uw zomervakantie 2024 in Limburg

Heeft u al plannen voor de zomervakantie 2024? Wij kunnen u een vakantie in eigen land zeker aanraden! Zuid-Limburg wordt niet voor niks vaak omschreven als een stukje buitenland in Nederland. Het prachtige heuvelland, de vele vergezichten en mooie natuur zijn uniek. En de zomers in Zuid-Limburg zijn geweldig.

Profiteer nu van een mooi zomervoordeel bij een verblijf tussen 5 en 19 juli 2024.

Er gelden kortingen tot wel 20% op diverse type vakantiewoningen. Het minimum aantal nachten is 2. Boek meteen uw zomervakantie 2024 in Limburg! 

In de periode 19 juli tot 15 augustus 2024 gelden er zomerkortingen tussen de 5% en 15%.

Reserveren

Zomervakantie Zuid Limburg boeken

Zomervakantie in Zuid-Limburg

Een zomervakantie in Zuid-Limburg betekent dat u volop tijd hebt om heerlijk te ontspannen. Onze comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 personen, 4 personen of 6 personen. Kom dus samen of met het hele gezin en geniet van de rust en ruimte op onze Buitenplaats en de omgeving van het park. Komt u een weekendje, midweek of 2 weken? We garanderen u dat u zich hier uitstekend zult vermaken.

Boek hier de zomervakantie

Zomervakantie Limburg

De mooiste fiets- en wandelroutes

De zomervakantie is de ideale periode om er lekker op uit te gaan en de omgeving te ontdekken. Hieronder vindt u inspiratie voor de mooiste fiets- en wandelroutes in Zuid-Limburg. 

  • Wandelen langs de Geul van Mechelen naar Epen
  • Maak een stadswandeling door Maastricht
  • Fietsen door Hartje Heuvelland vol rust en mooie uitzichten
  • Volg de kastelen fietsroute vanaf Valkenburg a/d Geul

Check alle fiets- en wandelinspiratie

Veelgestelde vragen

Wat is een leuk vakantiepark in Nederland voor de zomervakantie?

Buitenplaats de Mechelerhof is een kleinschalig en rustig vakantiepark in het zuiden van Nederland. Het park is gelegen in Mechelen, Zuid-Limburg en biedt vakantiewoningen voor 2, 4 of 6 personen. Een ideale plek om in de zomervakantie te genieten van een weekendje of midweek weg met het gezin of partner. Geniet van een stukje buitenland in Nederland in het Limburgse heuvelland.

Zomervakantie 2023 boeken

Wat te doen in Zuid-Limburg deze zomer?

Geniet van het buitenleven en het prachtige uitzicht vanaf het terras van uw vakantiewoning. Op het park is heel veel ruimte voor de kinderen om te spelen. Er zijn diverse voorzieningen zoals een voetbalveld, tennisbanen, tafeltennistafel, een zandbak en speeltuin met schommel, wip en waterspeelplaats.

Voor volwassenen zijn er tal van fiets- en wandelmogelijkheden. Ook voor fietsfanaten zijn er volop fietsvoorzieningen zoals fietsverhuur van mountainbikes, elektrische fietsen, fietskluizen en een fietsreiningingsplaats. Er is zoveel te zien in de omgeving en er zijn tal van leuke uitstapjes te maken.

Klik hier voor alle tips

Wanneer is de zomervakantie 2024?

  • Regio Zuid: zaterdag 6 juli 2024 t/m zondag 18 augustus 2024
  • Regio Midden: zaterdag 13 juli 2024 t/m zondag 25 augustus 2024
  • Regio Noord: zaterdag 20 juli 2024 t/m zondag 1 september 2024

Boek uw zomervakantie