Zoek & boek direct uw vakantie

Zomervakantie

Heeft u al plannen voor de zomervakantie 2022? Wij kunnen u een vakantie in eigen land zeker aanraden! Zuid-Limburg wordt niet voor niks vaak omschreven als een stukje buitenland in Nederland. Het prachtige heuvelland, de vele vergezichten en mooie natuur zijn uniek. En de zomers in Zuid-Limburg zijn geweldig! Geniet van het buitenleven en het prachtige uitzicht vanaf het terras van uw vakantiewoning. Op het park is heel veel ruimte voor de kinderen om te spelen en natuurlijk is er ook een leuke speeltuin! Er is zoveel te zien in de omgeving en er zijn tal van leuke uitstapjes te maken.

Klik hier voor alle tips


Zomervakantie in Zuid-Limburg

Een zomervakantie in Zuid-Limburg betekent dat u volop tijd hebt om heerlijk te ontspannen. Onze comfortabele vakantiewoningen zijn geschikt voor 2 personen, 4 personen of 6 personen. Kom dus samen of met het hele gezin en geniet van de rust en ruimte op onze Buitenplaats en de omgeving van het park. Komt u een weekendje, midweek of 2 weken? We garanderen u dat u zich hier uitstekend zult vermaken.

Boek hier de zomervakantie

De mooiste fiets- en wandelroutes

De zomervakantie is de ideale periode om er lekker op uit te gaan en de omgeving te ontdekken. Hieronder vindt u inspiratie voor de mooiste fiets- en wandelroutes in Zuid-Limburg. 

  • Wandelen langs de Geul van Mechelen naar Epen
  • Maak een stadswandeling door Maastricht
  • Fietsen door Hartje Heuvelland vol rust en mooie uitzichten
  • Volg de kastelen fietsroute vanaf Valkenburg a/d Geul

Check alle fiets- en wandelinspiratie

Vakantiehuisje zuid limburg