Zoek & boek direct uw vakantie

Wie zijn wij?

Graag vertellen wij u iets meer over onze Buitenplaats en over het team wat er voor zorgt dat uw vakantie zo prettig en aangenaam mogelijk verloopt. Buitenplaats de Mechelerhof ligt midden in het prachtige Limburgse Heuvelland en is geliefd bij onze gasten om de rust en ruimte en de typisch Limburgse vakwerkbouwstijl van de vakantiewoningen. We verwelkomen veel wandelaars en fietsers die het hier enorm naar de zin hebben dankzij de fantastische omgeving en de ligging aan vele fiets- en wandelroutes.

De comfort en premium geschakelde vakantiehuizen zijn verdeeld over meerdere gedeeltes en alle woningen zijn in eigendom van Nederlandse eigenaren die hier in hun vrije tijd willen genieten van het prachtige heuvellandschap. De meeste woningen worden door de eigenaren beschikbaar gesteld voor de verhuur zodat u ook van een vakantie kunt genieten op onze Buitenplaats.

Ons team en onze Buitenplaats: Welkom bij De Mechelerhof!

De receptiemedewerkers, de technische dienst, de schoonmakers en de parkmanagers zorgen dat alles soepel verloopt en uw vakantiewoning prima in orde is als u aankomt. Mocht er tijdens uw verblijf onverhoopt iets niet in orde zijn, wilt u graag wat tips voor de omgeving of heeft u andere vragen? Kom naar de receptie of bel of mail ons via 043 4552222 en info@mechelerhof.nl. We helpen u dan met plezier of zorgen dat het probleem zo snel als mogelijk wordt verholpen!

Wij wensen u alvast een prettig verblijf toe op Buitenplaats de Mechelerhof en graag tot snel!

Het team van Buitenplaats de Mechelerhof

Serge, Luca, Maurice, Dayelle, Guido en Hans
v.l.n.r. op de foto

Mechelerhof team foto 2022
Wie zijn wij?