Menu
nl

Weekendje weg Limburg!

Wilt u een weekendje weg naar Limburg en zoekt u nog een plek om te overnachten? Kom dan naar Buitenplaats De Mechelerhof. De luxe vakantiewoningen maken van uw weekendje weg een ware vakantie. En u kunt vanaf De Mechelerhof ontzettend veel leuks ondernemen!

Boek nu uw weekendje weg

Leuke steden tijdens uw weekendje Limburg

Zo zijn er verschillende steden in de buurt van Buitenplaats De Mechelerhof waar u gemakkelijk een dag in rond kunt lopen. Bezoek bijvoorbeeld de provinciehoofdstad, Maastricht. Deze stad is een groot bolwerk van gezelligheid. Maar ook cultuur en geschiedenis staan hier hoog in het vaandel. Ontdek bijvoorbeeld de ondergrondse geschiedenis van de stad, met Maastricht Underground. Hier ontdekt u welke geschiedenis er onder de stad Maastricht verborgen ligt. 

Vergeet ook Valkenburg niet

Als u bij ons verblijft, dan is een bezoek aan Valkenburg bijna onvermijdelijk. De stad, bekend van zijn ruïne en mijnen, ligt vlakbij Buitenplaats De Mechelerhof en is ontzettend leuk om te bezoeken. U kunt bijvoorbeeld een rondleiding door de mijnen krijgen. Deze mijnen hebben een hele lange geschiedenis, en dat ziet u er aan af. Vervolgens kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken op een van de vele terrassen die de stad rijk is. 

Gezellige dorpen

Naast de grote steden kent de omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof ook een aantal gezellige dorpen waar u zeker langs moet gaan tijdens uw weekendje Limburg. Laten we beginnen bij Mechelen, dat naast de Buitenplaats gelegen is. Mechelen is niet groot, maar heeft wel een gezellig centrum. U kunt er dus heel makkelijk voor kiezen om hier lekker uit eten te gaan tijdens uw weekendje in Limburg. 
Een ander gezellig dorp in de buurt is Gulpen. Wat dit dorp zo aantrekkelijk maakt is de Gulpener Bierbrouwerij. U kunt een rondleiding krijgen door de brouwerij, maar ook een proeverij behoort tot de mogelijkheden.

Andere leuke attracties in de buurt

Een weekendje weg reserveren

Plezier voor iedereen

Wat maakt een weekendje weg naar Limburg zo leuk? Nou, bijvoorbeeld dat het leuk is voor iedereen! Het maakt niet uit of u jong of oud bent, er is altijd iets te doen in Limburg. Bijvoorbeeld lekker wandelen en fietsen. De omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof staat bekend om zijn prachtige fietsroutes en wandelroutes. Maar ook als u op zoek bent naar wat meer avontuur zijn er heel veel dingen te beleven tijdens uw weekendje weg. U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen.

Een weekendje weg met 2, 4 of 6 personen

Op ons vakantiepark in Limburg kunt u huisjes huren voor 2, 4 of 6 personen. En uiteraard kunt u ook meerdere huisjes huren. Dat maakt De Mechelerhof dan ook uitstekend geschikt voor een familie- of teamweekend in Limburg. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen en wandelen, de leukste steden bezoeken en genieten van de Limburgse gastvrijheid! En dat maakt een weekendje weg in Limburg zo ontzettend leuk!

De faciliteiten op ons vakantiepark

Niet alleen buiten ons vakantiepark kunt u genieten. Op Buitenplaats De Mechelerhof zijn namelijk heel veel faciliteiten aawezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zeker voor diegenen die hun fiets meenemen tijdens hun weekendje weg Limburg heeft ons vakantiepark veel te bieden. Wij bieden namelijk verschillende fietsfaciliteiten aan op ons park. Zo kunt u uw fiets stallen in de beveiligde fietsenstalling, gratis gebruik maken van fietsgereeeschap, uw modderige fietskleding wassen in de wasserette en nog veel meer. Maar ook als u uw fiets niet meeneemt tijdens het weekendje weg is er voldoende te vinden op het park.

Bekijk alle faciliteiten

Weekendje Limburg

Verblijf in stijl

Natuurlijk wilt u ook een fijn onderkomen hebben tijdens uw weekendje in Limburg. Daarom bieden we bij Buitenplaats De Mechelerhof enkel luxe vakantiewoningen aan. Deze zijn te reserveren in een 2-, 4- en 6-persoons variant, dus er is altijd een geschikte woning aanwezig. En wilt u uw weekendje in Limburg een extra vleugje luxe geven? Reserveer dan het VIP pakket bij uw vakantiewoning. Deze bestaat onder andere uit een lekker flesje wijn bij aankomst, een heerlijke Limburgse vlaai en verse broodjes op de eerste ochtend van uw verblijf. Zo ontbreekt het u nergens aan!

Boek hier uw vakantiewoning

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.