Menu
nl

Zoveel leuks tijdens een weekendje Limburg!

Wilt u een weekendje weg naar Limburg en zoekt u nog een plek om te overnachten? Kom dan naar Buitenplaats De Mechelerhof. De luxe vakantiewoningen maken van uw weekendje weg een ware vakantie. En u kunt vanaf De Mechelerhof ontzettend veel leuks ondernemen!

Leuke steden tijdens uw weekendje Limburg

Zo zijn er verschillende steden in de buurt van Buitenplaats De Mechelerhof waar u gemakkelijk een dag in rond kunt lopen. Bezoek bijvoorbeeld de provinciehoofdstad, Maastricht. Deze stad is een groot bolwerk van gezelligheid. Maar ook cultuur en geschiedenis staan hier hoog in het vaandel. Ontdek bijvoorbeeld de ondergrondse geschiedenis van de stad, met Maastricht Underground. Hier ontdekt u welke geschiedenis er onder de stad Maastricht verborgen ligt. 

Vergeet ook Valkenburg niet

Als u bij ons verblijft, dan is een bezoek aan Valkenburg bijna onvermijdelijk. De stad, bekend van zijn ruïne en mijnen, ligt vlakbij Buitenplaats De Mechelerhof en is ontzettend leuk om te bezoeken. U kunt bijvoorbeeld een rondleiding door de mijnen krijgen. Deze mijnen hebben een hele lange geschiedenis, en dat ziet u er aan af. Vervolgens kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken op een van de vele terrassen die de stad rijk is. 

Gezellige dorpen

Naast de grote steden kent de omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof ook een aantal gezellige dorpen waar u zeker langs moet gaan tijdens uw weekendje Limburg. Laten we beginnen bij Mechelen, dat naast de Buitenplaats gelegen is. Mechelen is niet groot, maar heeft wel een gezellig centrum. U kunt er dus heel makkelijk voor kiezen om hier lekker uit eten te gaan tijdens uw weekendje in Limburg. 
Een ander gezellig dorp in de buurt is Gulpen. Wat dit dorp zo aantrekkelijk maakt is de Gulpener Bierbrouwerij. U kunt een rondleiding krijgen door de brouwerij, maar ook een proeverij behoort tot de mogelijkheden.

 

Andere leuke attracties in de buurt

Weekendje Limburg

Verblijf in stijl

Natuurlijk wilt u ook een fijn onderkomen hebben tijdens uw weekendje in Limburg. Daarom bieden we bij Buitenplaats De Mechelerhof enkel luxe vakantiewoningen aan. Deze zijn te reserveren in een 2-, 4- en 6-persoons variant, dus er is altijd een geschikte woning aanwezig. En wilt u uw weekendje in Limburg een extra vleugje luxe geven? Reserveer dan het VIP pakket bij uw vakantiewoning. Deze bestaat onder andere uit een lekker flesje wijn bij aankomst, een heerlijke Limburgse vlaai en verse broodjes op de eerste ochtend van uw verblijf. Zo ontbreekt het u nergens aan!

Boek hier uw vakantiewoning

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.