Maak uw keuze

Wandelen

Wandelen Mechelen

De paden op, de lanen in...! Om te wandelen bent u in de directe omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof en in Zuid-Limburg in combinatie met Wandelarrangement helemaal op de juiste plaats! Of u nu urenlang door de bossen wilt struinen of even een frisse neus wilt halen, het is allemaal mogelijk. Vanaf uw accommodatie wandelt u zo tussen de heuvels door de bossen in of langs de rivier de Geul naar de omliggende dorpen. 

Gratis wandelkaarten verkrijgbaar op de Mechelerhof

Wij helpen u graag op weg. Er liggen voor u al een paar leuke wandelingen vanaf Buitenplaats De Mechelerhof gratis voor u klaar bij de receptie. Voor de stevige en doorgewinterde wandelaars zijn er wandelroutes van ca. 7,5 en 15 kilometer (onder meer door de vlakbij gelegen Belgische Voerstreek), daarnaast hebben wij ook nog wandelroutes van 4 en 6,5 kilometer. U heeft echter niet altijd een wandelkaart nodig. Vanaf Buitenplaats de Mechelerhof kunt u ook de vele wandelbordjes volgen. U kunt tevens heerlijk wandelen door de heuvels in de richting van Vijlen als u vanuit de achterzijde van onze Buitenplaats links afslaat via de Kleebergerweg.

Geniet van het najaar met prachtige wandelingen door het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Bij het maken van uw boeking voegt u geheel gratis het wandelarrangement toe aan uw boeking. Dit doet u in de 1e stap bij het maken van de boeking bij het kiezen van de extra’s.