Menu
nl

Profiteer het hele jaar van vroegboekkorting

Op Buitenplaats De Mechelerhof willen we dat u het hele jaar voordelig op vakantie kunt gaan. Daarom bieden wij u het hele jaar de mogelijkheid om te profiteren van een mooie vroegboekkorting. Dat betekent heerlijk genieten van Zuid-Limburg zonder teveel te betalen!

Wat moet u hiervoor doen?

Maar wat moet u doen om te kunnen profiteren van deze mooie vroegboekkorting van 10%? Nou, dat is eigenlijk heel simpel. U moet er voor zorgen dat u minimaal 90 dagen voor het verblijf reserveert. Als u dat doet dan profiteert u van 10% vroegboekkorting op uw reservering.

 Met vroegboekkorting naar Zuid-Limburg

 

 

Boek nu uw fiets- of wandelvakantie

Kom dus lekker genieten van onze fiets- en wandelregio. Zuid-Limburg is uitstekend geschikt als fietsgebied. Met de glooiende heuvels, de prachtige bossen, de lieflijke beekjes en de gezellige dorpjes kunt u hier een zeer gevarieerde fietsroute uitstippelen. En door de goede fietsfaciliteiten op Buitenplaats De Mechelerhof kunt u uw fiets altijd veilig stallen, schoonmaken en eventueel repareren.

Wandelroutes rondom De Mechelerhof

Ook zijn er heel veel wandelroutes rondom Buitenplaats De Mechelerhof te vinden. Hier kunt u heerlijk verdwalen (op een goede manier natuurlijk) als u aan het genieten bent. De routes die u kunt lopen variëren in afstand, van 4 tot wel 16 kilometer. U kunt uzelf dus uitdagen zoals u dat zelf wilt.

Reserveer uw vakantiewoning met korting

Wilt u profiteren van onze mooie vroegboekkorting? Reserveer dan nu een vakantiewoning voor twee, vier of zes personen en pak die 10% korting. U kunt uw verblijf nog extra luxe meegeven door een VIP pakket aan uw reservering toe te voegen. Met dit pakket geniet u net dat beetje meer luxe om uw verblijf extra aangenaam te maken. Het VIP pakket bestaat onder andere uit een lekker flesje wijn, een heerlijke Limburgse vlaai, een informatieboek met kortingsbonnen voor activiteiten in de buurt en lekkere verse broodjes op de eerste ochtend van uw verblijf.  

Boek nu met korting

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.