Zoek & boek direct uw vakantie

Vier Valentijnsdag in Zuid-Limburg

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een dag om romantisch met uw partner door te brengen. Het ideale excuus om samen met uw partner een weekendje of een paar nachtjes weg te gaan rondom 14 februari naar ons mooie vakantiepark in Zuid-Limburg. Want een romantisch verblijf op Buitenplaats de Mechelerhof is het ultieme Valentijnsdag-geschenk.

  • Valentijnsdag valt op woensdag 14 februari 2024

Boek direct uw verblijf met Valentijnsdag bij De Mechelerhof

Romantische uitstapjes op Valentijnsdag in Zuid-Limburg

Vanaf ons Buitenplaats in Mechelen kunt u verschillende romantische uitstapjes organiseren. Lekker samen door de dierentuin struinen, mooie wandelingen door het prachtige gebied, een romantische avontuur in de Fluweelengrot in Valkenburg of een heerlijk dagje tot rust komen in Thermae 2000 in Valkenburg. Zomaar een aantal ideeën die u uit kunt voeren met uw partner. Zuid-Limburg is een heel veelzijdige regio, wat er voor zorgt dat u vele kanten op kunt tijdens uw romantisch weekendje.

Samen door Maastricht

Ook een bezoek aan Maastricht kan heel romantisch zijn. Vooral het grote aantal terrassen en restaurants op het Vrijthof maken het dé plek voor een uitje met uw partner. U kunt hier ook heel goed een dagje shoppen. Als u vervolgens de dag afsluit met een heerlijk valentijns diner weet u zeker dat u uw partner in de watten legt.

Genieten in Mechelen

Natuurlijk hoeft u niet zover van het park af te gaan om een romantische tijd te hebben. Mechelen, het dorp waar de Buitenplaats gelegen is, beschikt namelijk ook over verschillende leuke restaurants en uitgaansgelegenheden. U kunt wandelend vanaf ons vakantiepark het dorp in om vervolgens heerlijk te dineren, een drankje te drinken en te genieten van Mechelen. Een ideaal uitstapje tijdens uw valentijnweekend.

Valentijnsdag Zuid-Limburg

Wat is er nog meer te doen in de omgeving?

Zuid-Limburg heeft nog veel meer te bieden, zoals het prachtige heuvelland. U kunt hier perfect fietsen of wandelen met uw geliefde. Meer tips? Kijk eens hier.

Tips voor een romantisch uitje in Zuid-Limburg

Valentijnsdag Zuid-Limburg

Overnachten in de romantische 2-persoons premium vakantiewoning

Voor Valentijnsdag wilt u natuurlijk het allerbeste voor u en uw partner. Daarom kunt u op Buitenplaats De Mechelerhof de 2-persoons premium vakantiewoning huren. Dit is een luxe vakantiewoning die volledig is ingericht voor optimaal gemak. Daarnaast kunt u de woning nog uitbreiden met een VIP pakket. Hiermee krijgt u bij aankomst een lekkere fles wijn, een heerlijke Limburgse vlaai, verse broodjes op de eerst ochtend van uw verblijf en nog veel meer. Zo begint u uw valentijnweekend meteen al in stijl!

Valentijnsweekend boeken

Romantisch overnachten tijdens Valentijnsdag in Zuid-Limburg

Lijkt het jou wat om romantisch te overnachten in Zuid-Limburg? Onze vakantiewoningen bieden de mogelijkheid om het zo romantisch mogelijk te maken zoals u wilt. Daarnaast geniet u van veel rust en ruimte op onze buitenplaats. 

Valentijnsdag Zuid-Limburg