Zoek & boek direct uw vakantie

Valentijnsdag Zuid-Limburg

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Een dag om romantisch met uw partner door te brengen. En laat Valentijnsdag dit jaar nou net op een vrijdag vallen. Het ideale excuus om samen met uw partner een weekendje door te brengen op ons mooie vakantiepark in Zuid-Limburg. Want een romantisch weekendje op Buitenplaats De Mechelerhof is het ultieme Valentijnsdag-geschenk!

Boek direct jouw valentijnsweekend bij De Mechelerhof!

Romantische uitstapjes op Valentijnsdag

Vanaf ons vakantiepark kunt u verschillende romantische uitstapjes organiseren. Lekker samen door de dierentuin struinen, mooie wandelingen door het prachtige gebied, een romantische avontuur in de Fluweelengrot in Valkenburg of een heerlijk dagje tot rust komen in Thermae 2000 in Valkenburg. Zomaar een aantal ideeën die u uit kunt voeren met uw partner. Zuid-Limburg is een heel veelzijdige regio, wat er voor zorgt dat u vele kanten op kunt  tijdens uw romantisch weekendje.

Samen door Maastricht

Ook een bezoek aan Maastricht kan heel romantisch zijn. Vooral het grote aantal terrassen en restaurants maken het dé plek voor een uitje met uw partner. U kunt hier ook heel goed een dagje shoppen. Als u vervolgens de dag afsluit met een heerlijk valentijns diner weet u zeker dat u uw partner in de watten legt.

Genieten in Mechelen

Natuurlijk hoeft u niet zover van het park af te gaan om een romantische tijd te hebben. Mechelen, het dorp waar de Buitenplaats gelegen is, beschikt namelijk ook over verschillende leuke restaurants en uitgaansgelegenheden. U kunt wandelend vanaf ons vakantiepark het dorp in om vervolgens heerlijk te dineren, een drankje te drinken en te genieten van Mechelen. Een ideaal uitstapje tijdens uw valentijnweekend.

Tips voor een romantisch uitje in Zuid-Limburg

Valentijnsdag Zuid-Limburg

Overnachten in de romantische 2-persoons premium vakantiewoning

Voor Valentijnsdag wilt u natuurlijk het allerbeste voor u en uw partner. Daarom kunt u op Buitenplaats De Mechelerhof de 2-persoons premium vakantiewoning huren. Dit is een luxe vakantiewoning die volledig is ingericht voor optimaal gemak. Daarnaast kunt u de woning nog uitbreiden met een VIP pakket. Hiermee krijgt u bij aankomst een lekkere fles wijn, een heerlijke Limburgse vlaai, verse broodjes op de eerst ochtend van uw verblijf en nog veel meer. Zo begint u uw valentijnweekend meteen al in stijl!

Valentijnsweekend boeken