Menu
nl

Vakantiewoningen in Zuid-Limburg

Zuid-Limburg: misschien wel de mooiste regio van Nederland. Met prachtige bossen, glooiende heuvels, gezellige mensen en mooie steden en dorpen is een vakantie in deze regio dan ook altijd een schot in de roos. En de vakantie wordt pas echt heerlijk in een vakantiewoning in Zuid-Limburg van Buitenplaats De Mechelerhof! De Mechelerhof is een mooi gelegen vakantiepark tegen het dorpje Mechelen in Zuid-Limburg aan. Op het park kun je verschillende typen vakantiewoningen huren, die ieder hun eigen kracht hebben. Maar het park biedt ook voldoende gelegenheid tot recreatie.

Vakantiehuis Zuid-Limburg

Een ding waar Zuid-Limburg om bekend staat is is natuurlijk de prachtige fietsmogelijkheden die de regio biedt. Als enige heuvelachtige regio in Nederland trekt dit gebied heel veel fietstoerisme aan. Wij proberen het fietstoerisme dan ook zoveel mogelijk aan te moedigen door verschillende fietsfaciliteiten op ons park aan te bieden. Onder deze faciliteiten behoren bijvoorbeeld een fietsenstalling en een afspuitplaats voor fietsen. Maar u kunt ook gebruik maken van fietsgereedschap en bijvoorbeeld een privé fietskluis huren om uw fiets extra veilig te stallen. O ja, er is natuurlijk ook een wasserette op ons park aanwezig zodat u uw vieze fietskleding kunt wassen.

Fietsroutes bij de receptie

Natuurlijk is het fijn om gebruik te kunnen maken van de verschillende fietsroutes. maar het is nog veel fijner als u ook de mooie fietsroutes uit de regio kunt vinden. Daarom kunt u, als u bij ons een vakantiewoning in Zuid-Limburg huurt, gratis fietsroutes bij de receptie afhalen. Zo heeft u altijd de mooiste fietsroutes in Zuid-Limburg op zak.

De leuke steden van Zuid-Limburg

Naast fietsen kunt u in Zuid-Limburg ook de leukste (en mooiste) steden bezoeken. Iedereen kent natuurlijk Maastricht, maar bent u al wel eens in Valkenburg geweest? Valkenburg is een mooi stadje dat bekend staat om zijn mergelgrotten en de kasteel ruïne die boven de stad uittorent. Ook is er een hele lange hoofdstraat met heel veel leuke restaurantjes en kroegen die u zeker moet bezoeken tijdens uw bezoek aan Valkenburg.

Dorpjes in de buurt

Ook kunt u vanuit uw vakantiewoning in Zuid-Limburg leuke dorpjes bezoeken. Het meest voor de hand liggend (en een aanrader van onze kant) is het dorpje Mechelen. In Mechelen kunt u heerlijk uit eten of een drankje drinken. Daarnaast kunt u in Mechelen ook veel markante gebouwen bewonderen. Deze staan vaak al eeuwen en bieden een mooi beeld van de geschiedenis van het dorp.

Een ander leuk dorp in de regio is Epen. Dit kleine Pittoreske dorpje staat in het Limburgse Heuvelland. Het dorp bestaat voor een deel uit ouderwetse vakwerkhuisjes, die echt bij deze regio horen. Daarnaast kunt u in Epen langs de schaapskooi, waar de bekende Geuldallammeren gefokt worden. Bijna onmisbaar tijdens een bezoek aan het Geuldal.

Ideaal verblijf tijdens een van de fietstochten

Natuurlijk is Limburg dé fietsprovincie van het land. Er worden dan ook een heleboel fietstochten georganiseerd in de regio. Hieronder vallen bijvoorbeeld de Amstel Gold Race en Limburgs Mooiste. En wat is er nou leuker dan bij deze tochten te komen kijken? Reserveer een mooie vakantiewoning in Limburg bij de Mechelerhof en u bent verzekerd van een mooie plek tijdens de verschillende toertochten. 

Vakantiewoning in Zuid-Limburg

Vakantiepark Heuvelland

Ons vakantiepark ligt in het prachtige Heuvelland. Dit landschap, dat met 5 sterren bekroond is, omvat verschillende pitoreske dorpjes, prachtige natuur en natuurlijk de mooiste heuvels van het land. Dat maakt een verblijf op ons vakantiepark in Heuvelland ook zo geschikt voor fietsers. Zowel de recreatieve als de sportieve fietser kan genieten van de mooiste fietstochten. En met de uitstekende fietsfaciliteiten, waaronder een spiksplinternieuwe fietsenstalling, zorgt u altijd voor de beste omstandigheden voor uw fiets. Dat maakt uw verblijf extra aangenaam!

Ontdek onze prachtige omgeving

Wij kunnen u wel vertellen hoe mooi Zuid-Limburg is, maar u beleeft het pas echt vanuit uw vakantiewoning in Zuid-Limburg. Huur daarom nu een van onze mooie en luxe vakantiewoningen en ontdek zelf waarom de regio tot de mooiste van Nederland behoort. Kies bijvoorbeeld voor de 4-persoons Premium vakantiewoning. Dit is een luxe vakantiewoning, met een nieuwe badkamer, een volledig uitgeruste keuken en een heel mooi terras. Dit is een woning waarin u optimaal kunt genieten van Buitenplaats De Mechelerhof. De woning is ook in een Comfort variant te huren. Tevens kunt u deze woning in een 6-persoons premium en comfort variant krijgen.

Ook 2-persoons vakantiewoningen

Wist u dat u bij ons ook 2-persoons vakantiewoningen in Zuid-Limburg kunt huren? De 2-persoons Comfort en de 2-persoons Premium zijn twee ruime vakantiewoningen die volledig zijn ingericht voor 2 personen. Net als de 4- en 6-persoons woningen is ook deze woning volledig uitgerust voor optimaal vakantiegemak. 

Boek hier uw vakantiewoning in Zuid-Limburg

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.