Menu
nl

Vakantiewoning in Limburg

Op Buitenplaats De Mechelerhof staan prachtige vakantiewoningen, middenin de Limburgse natuur. Dat maakt dit vakantiepark zo uniek: u bevindt zich midden in de natuur, terwijl u toch gebruik maakt van alle luxe die u van thuis gewend bent. Wij bieden verschillende typen vakantiewoningen aan, en de woningen zijn in verschillende groottes te reserveren. Dus of u nu met zijn tweeën of met zijn zessen op vakantie wilt gaan, op Buitenplaats De Mechelerhof kunt u altijd terecht.

Een luxe 4 persoons vakantiewoning in Limburg

Zo bieden wij een luxe 4 persoons vakantiewoning aan. Deze woning beidt zeer veel comfort. Zo heeft hij een stijlvolle inrichting waarin u zich snel thuis voelt. Ook beschikt de woning over een volledig ingerichte keuken met koffiezetapparaat, combimagnetron en vaatwasser. De woning beschikt over 2 slaapkamers en een badkamer en hij heeft een afsluitbare fietsenstalling.

Reserveer hier uw vakantiewoning

4 persoons VIP woning

Bent u op zoek naar net iets meer luxe? Dan is de 4 persoons VIP woning misschien meer iets voor u. Naast de standaard 4-persoons woning krijg u hier nog een heel VIP pakket met onder andere Limburgse vlaai, opgemaakte bedden, een flesje wijn en nog veel meer bij. Kortom, het wordt een vakantie in stijl.

Reserveer hier uw VIP woning

Ook 2- en 6 persoons woningen

Bent u op zoek naar een vakantiewoning in Limburg voor 2 of 6 personen? Dan kunt u ook bij ons terecht. De 2- en 6 persoons comfort woningen hebben, net als de 4 persoons woningen, alle comfort die u van thuis gewend bent. En ook deze woningen kennen een VIP variant. U kunt dus altijd een woning vinden die bij u past.

Bekijk hier alle vakantiewoningen in Limburg

De mooiste vakantiewoningen van Limburg

Vakantiewoning in Limburg

Waarom een vakantiewoning in Zuid-Limburg huren?

Maar wat zijn nou de redenen om een vakantiewoning op De Mechelerhof te huren? Allereerst is de buitenplaats prachtig in de natuur gelegen. Waar u ook kijkt, u wordt overal verblijdt door een prachtig, natuurlijk uitzicht. Daarnaast lopen er verschillende mooie wandel- en fietsroutes langs het vakantiepark. U kunt zo het park aflopen en aan een mooie tocht beginnen. Ook loopt u zo het dorpje Mechelen in, waar u heerlijk op het terras kunt zitten en kan genieten van het mooie Limburg.

Het unieke karakter van Zuid-Limburg

Daarnaast is Zuid-Limburg ook nog een unieke regio. Met de prachtige heuvels is het het walhalla voor de fietser. Daarnaast brengt de natuur ook de wandelaar niet onberoerd. Iedereen kan hier heerlijk wandelen en fietsen. Door de bossen, door de dorpjes maar ook langs de Geul. Een vakantiewoning in Zuid-Limburg is voor iedereen een heel goed idee.

Huur nu een vakantiehuis in Zuid-Limburg

Wilt u niets missen van het prachtige Limburgse landschap, de mooie Limburgse steden, de vriendelijke Limburgse bevolking én natuurlijk ons goed verzorgde vakantiepark in Limburg? Huur dan nu een vakantiehuis in Zuid-Limburg en kom genieten! We bieden verschillede soorten vakantiehuizen aan, van kleine 2-persoons woningen tot luxe 6-persoons premium woningen. Daarnaast heeft u op ons vakantiepark de beschikking over verschillende fietsfaciliteiten. Dus als u op fietvakantie naar Limburg gaat, zit u bij ons goed!

Vakantiehuis Zuid-Limburg huren

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.