Menu
nl

Vakantiepark in Zuid-Limburg

Buitenplaats De Mechelerhof is een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg. Prachtig gelegen bij het dorpje Mechelen kunt u vanaf hier de mooiste uitstapjes, wandelingen en activiteiten ondernenem. Want Zuid-Limburg is dé plek om een heerlijke, relaxte vakantie te hebben. 

Mooie fietstochten vanaf het vakantiepark in Zuid-Limburg

Vanaf het vakantiepark kunt u de mooiste fietstochten maken. Er zijn verschillende routes door de omgeving van Mechelen te fietsen, die elk hun eigen charme hebben. Zo is er bijvoorbeeld de 'Proeven van Gerstenat route', die u langs verschillende gezellige bierplekjes in Zuid-Limburg (en een stukje België) leidt. Dit is een ideale fietsroute voor bierliefhebbers. Een andere leuke fietsroute is de 'Drie Grenzen Fietsroute', die u langs het Drielandenpunt leidt. U komt met deze route zowel door Nederland als door België en Duitsland, dus het is een echt tripje door Europa. 

Mountainbiken vanaf het vakantiepark

Ook kunt u vanaf Buitenplaats De Mechelerhof heel goed mountainbiken. Er zijn verschillende mooie routes die u kunt fietsen. Zuid-Limburg staat natuurlijk bekend om zijn heuvels, wat dit een uitstekend mountainbikegebied maakt. Ook is er veel natuur te vinden, dus u kunt zich ook even onttrekken aan de drukte van alledag.

Fietsfaciliteiten op de De Mechelerhof

Om uw fietsgemak extra aangenaam te maken zijn er op ons vakantiepark verschillende fietsfaciliteiten aangebracht. Zo zijn er beveiligde fietsenstallingen waar u uw fiets veilig achter kunt laten. Ook is er een afspuitplaats voor vieze fietsen, waar u uw fiets weer schoon kunt maken.

Vakantiepark Zuid-Limburg

 Huur uw ideale vakantiewoning

Op ons vakantiepark in Zuid-Limburg kun je luxe vakantiewoningen huren. Wij bieden een ruim aanbod aan vakantiewoningen en PREMIUM vakantiewoningen van 2 t/m 6 personen aan. Kiest u bijvoorbeeld voor de 2-persoons Gelijkvloerse vakantiewoning, dan kiest u voor een ruime woning met luxe woonkamer, flatscreen TV en een volledig uitgeruste keuken. Kiest u de PREMIUM variant? Dan heeft u de beschikking over een luxe badkamer, een keuken met luxe koffieapparatuur en erg veel ruimte. Zo is er voor elk wat wils op ons park.

Luxe woning voor 4 personen

Ons vakantiepark in Zuid-Limburg beschikt ook over luxe 4-persoons woningen. Dit zijn vakantiewoningen met veel ruimte, waardoor u hier gemakkelijk met 4 personen in kunt verblijven. De 4-persoons variant is er in 4 types:

De comfortwoningen beschikken over een groot woonoppervlakte, een goed uitgeruste woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. De gelijkvloerse variant beschikt over 1 verdieping, waardoor u geen trappen hoeft te lopen. De premium variant van de vakantiewoningen beschikken over net wat meer luxe, waardoor u misschien net wat meer kunt genieten van uw vakantie.

Vakantiepark Zuid Limburg

Genieten met 6 personen

Ook als u met 6 personen komt heeft u de keuze uit drie typen vakantiewoning: de comfort woning, de PREMIUM gelijkvloerse woning en de PREMIUM woning. Beide woningen zijn volledig ingericht, maar wederom zit er in de PREMIUM woning net wat meer luxe. Zo is er voor iedereen een verblijf op ons vakantiepark in Zuid-Limburg mogelijk.

 

 

Wist u dat:

  • Buitenplaats De Mechelerhof  ANWB Fietsservicepunt zijn?
  • Ons vakantiepark in Zuid-Limburg behoort tot  ANWB Gastvrij Pluspunten?
  • Ons vakantiepark een officieel startpunt van Nederland Fietsland is?
  • Wij aangesloten zijn op fietsknooppuntenroutes?
  • Wij een fietsverhuur met allerlei mooie fietsen hebben?
  • Er mountainbikeroutes direct vanaf Buitenplaats De Mechelerhof zijn?
  • De Mechelerhof in het trainingsgebied voor wielrenners gelegen is?

Vakantiepark Zuid-Limburg Maastricht

Activiteiten in Zuid-Limburg

Natuurlijk betekent een vakantie in Zuid-Limburg niet alleen maar wandelen en fietsen. De regio heeft nog veel meer leuks te bieden. U had het al kunnen zien in de 'Proeven van gerstenat' fietsroute, maar vlakbij Buitenplaats De Mechelerhof is de Gulpener Bierbrouwerij gelegen. Hier kunt u een rondleiding krijgen of een lekkere bierproeverij doen. Ook kunt u naar de verschillende mooie steden die Zuid-Limburg rijk is. Bezoek bijvoorbeeld het mooie Maastricht. Ontdek de ondergrondse geschiedenis van de stad of beklim de St. Pietersberg. Of breng een bezoekje aan Valkenburg, met een prachtige ruïne en mijnen om te ontdekken.

De leukste stedentrips in Zuid-Limburg

Vanaf onze Buitenplaats kunt u de leukste stedentrips in Zuid-Limburg ondernemen. De regio heeft verschillende grote en minder grote steden die u absoluut moet bezoeken tijdens uw vakantie. Bijvoorbeeld Valkenburg. Iedereen kent Valkenburg, maar lang niet iedereen is wel eens in Valkenburg geweest. Een bezoek aan deze stad is een echte aanrader. U kunt hier de Kasteelruïne bezoeken, u kunt hier verschillende mijnen bezoeken en, ook zeker niet onbelangrijk, u kunt hier heerlijk op een terras zitten. De hoofdstraat van het centrum bestaat namelijk voor een heel groot deel uit restaurants en cafés waar u heerlijk wat kunt drinken of eten.

Bezoek ook de hoofdstad

Als u op ons vakantiepark in Zuid-Limburg verblijft moet u ook zeker de hoofdstad van Limburg bezoeken: Maastricht. De stad heeft heel veel leuks te bieden. Van de ondergrondse geheimen die de stad kent, tot de Sint-Pietersberg en het fort dat u op deze berg kunt bezoeken. Maar ook als u lekker wilt shoppen of uit eten wilt gaan kunt u zeker terecht in de hoofdstad. 

Reserveer uw plek op ons vakantiepark

Zoals u ziet is er heel veel leuks te doen in Zuid-Limburg. Wilt u hier niets van missen? Reserveer dan een mooie vakantiewoning op ons vakantiepark in Zuid-Limburg. Met keuze uit 2-, 4- en 6-persoons woningen, die allen uit te breiden zijn met een VIP pakket, kunt u uw vakantie in Zuid-Limburg in luxe doorbrengen!

Boek uw vakantie in Zuid-Limburg

Boek uw vakantie voor 2021

Wilt u in 2021 komen genieten op ons mooie vakantiepark? Dat kan! Boek nu uw vakantie voor 2021 op Buitenplaats De Mechelerhof en kom genieten van het prachtige Zuid-Limburg. Met uitstekende voorzieningen, een ruim aanbod aan fietsvoorzieningen en luxe vakantiewoningen heeft u gegarandeerd een onbezorgde vakantie in 2021. Daarbij komt dat u in de regio van ons park de leukste steden van het land kunt bezoeken: Maastricht en Valkenburg. Deze steden hebben altijd iets leuks te bieden. Nieuwsgierig geworden?  Boek dan nu uw vakantie voor 2021 door op onderstaande button te klikken.

Vakantie 2021 boeken

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.