Menu
nl

Vakantiepark in Zuid-Limburg

Buitenplaats De Mechelerhof is een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg. Prachtig gelegen bij het dorpje Mechelen kunt u vanaf hier de mooiste uitstpjes, wandelingen en activiteiten ondernenem.Want Zuid-Limburg is dé plek om een heerlijke, relaxte vakantie te hebben. 

Mooie fietstochten vanaf het vakantiepark in Zuid-Limburg

Vanaf het vakantiepark kunt u de mooiste fietstochten maken. Er zijn verschillende routes door de omgeving van Mechelen te fietsen, die elk hun eigen charme hebben. Zo is er bijvoorbeeld de 'Proeven van Gerstenat route', die u langs verschillende gezellige bierplekjes in Zuid-Limburg (en een stukje België) leidt. Dit is een ideale fietsroute voor bierliefhebbers. Een andere leuke fietsroute is de 'Drie Grenzen Fietsroute', die u langs het Drielandenpunt leidt. U komt met deze route zowel door Nederland als door België en Duitsland, dus het is een echt tripje door Europa. 

Mountainbiken vanaf het vakantiepark

Ook kunt u vanaf Buitenplaats De Mechelerhof heel goed mountainbiken. Er zijn verschillende mooie routes die u kunt fietsen. Zuid-Limburg staat natuurlijk bekend om zijn heuvels, wat dit een uitstekend mountainbikegebied maakt. Ook is er veel natuur te vinden, dus u kunt zich ook even onttrekken aan de drukte van alledag.

Fietsfaciliteiten op de De Mechelerhof

Om uw fietsgemak extra aangenaam te maken zijn er op ons vakantiepark verschillende fietsfaciliteiten aangebracht. Zo zijn er beveiligde fietsenstallingen waar u uw fiets veilig achter kunt laten. Ook is er een afspuitplaats voor vieze fietsen, waar u uw fiets weer schoon kunt maken.

Vakantiepark Zuid-Limburg

 

 

Wist u dat:

  • Buitenplaats De Mechelerhof  ANWB Fietsservicepunt zijn?
  • Ons vakantiepark in Zuid-Limburg behoort tot  ANWB Gastvrij Pluspunten?
  • Ons vakantiepark een officieel startpunt van Nederland Fietsland is?
  • Wij aangesloten zijn op fietsknooppuntenroutes?
  • Wij een fietsverhuur met allerlei mooie fietsen hebben?
  • Er mountainbikeroutes direct vanaf Buitenplaats De Mechelerhof zijn?
  • De Mechelerhof in het trainingsgebied voor wielrenners gelegen is?

Vakantiepark Zuid-Limburg Maastricht

Activiteiten in Zuid-Limburg

Natuurlijk betekent een vakantie in Zuid-Limburg niet alleen maar wandelen en fietsen. De regio heeft nog veel meer leuks te bieden. U had het al kunnen zien in de 'Proeven van gerstenat' fietsroute, maar vlakbij Buitenplaats De Mechelerhof is de Gulpener Bierbrouwerij gelegen. Hier kunt u een rondleiding krijgen of een lekkere bierproeverij doen. Ook kunt u naar de verschillende mooie steden die Zuid-Limburg rijk is.Bezoek bijvoorbeeld het mooie Maastricht. Ontdek de ondergrondse geschiedenis van de stad of beklim de St. Pietersberg. Of breng een bezoekje aan Valkenburg, met een prachtige ruïne en mijnen om te ontdekken.

De leukste stedentrips in Zuid-Limburg

Vanaf onze Buitenplaats kunt u de leukste stedentrips in Zuid-Limburg ondernemen. De regio heeft verschillende grote en minder grote steden die u absoluut moet bezoeken tijdens uw vakantie. Bijvoorbeeld Valkenburg. Iedereen kent Valkenburg, maar lang niet iedereen is wel eens in Valkenburg geweest. Een bezoek aan deze stad is een echte aanrader. U kunt hier de Kasteelruïne bezoeken, u kunt hier verschillende mijnen bezoeken en, ook zeker niet onbelangrijk, u kunt hier heerlijk op een terras zitten. De hoofdstraat van het centrum bestaat namelijk voor een heel groot deel uit restaurants en cafés waar u heerlijk wat kunt drinken of eten.

Bezoek ook de hoofdstad

Als u op ons vakantiepark in Zuid-Limburg verblijft moet u ook zeker de hoofdstad van Limburg bezoeken: Maastricht. De stad heeft heel veel leuks te bieden. Van de ondergrondse geheimen die de stad kent, tot de Sint-Pietersberg en het fort dat u op deze berg kunt bezoeken. Maar ook als u lekker wilt shoppen of uit eten wilt gaan kunt u zeker terecht in de hoofdstad. 

Reserveer uw plek op ons vakantiepark

Zoals u ziet is er heel veel leuks te doen in Zuid-Limburg. Wilt u hier niets van missen? Reserveer dan een mooie vakantiewoning op ons vakantiepark in Zuid-Limburg. Met keuze uit 2-, 4- en 6-persoons woningen, die allen uit te breiden zijn met een VIP pakket, kunt u uw vakantie in Zuid-Limburg in luxe doorbrengen!

Boek uw vakantie in Zuid-Limburg

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.