Menu
nl

Mooi vakantiepark in het zuiden van Limburg

Zoekt u een vakantiepark in Limburg van waaruit u heerlijk kunt fietsen, wandelen, uitrusten... kortom, van waaruit u heerlijk kunt genieten? Kom dan naar Buitenplaats De Mechelerhof in Mechelen. Dit mooie vakantiepark met luxe vakantiewoningen is volledig uitgerust om aan uw vakantiewensen te kunnen voldoen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u vanaf het park ideaal fietsen en wandelen. Dus ook een actieve vakantie is goed mogelijk vanaf ons vakantiepark in Limburg.

Vakantiepark Limburg

Wie echt van Limburg wil genieten neemt zijn fiets mee op vakantie. De heuvels van de provincie zijn uitstekend geschikt als fiets locatie. Precies om die reden beschikt ons vakantiepark over verschillende fietsvoorzieningen. Zo zijn er gezamenlijke fietskluizen, waar u met een gerust hart uw fiets kunt stallen. Ook zijn er privé fietskluizen, als u net dat beetje meer veiligheid voor uw dure fiets wilt hebben. Ook is er een afspuitplaats voor fietsen. Hier kunt u na een dag door de modder fietsen uw fiets afspuiten. Ook is er een wasserette, want uw fiets is natuurlijk niet het enige dat vies wordt na zo'n dagje fietsen. En voor diegene die geen mogelijkheid ziet om zijn of haar fiets mee te nemen op vakantie: er is ook een fietsverhuur op ons vakantiepark.

De mooiste fietsroutes vanaf het vakantiepark

Vanaf ons vakantiepark fietst u zo de natuur in. Wel zo fijn, toch? Het is dan ook niet gek dat u vanaf de camping ontzettend veel mooie fietsroutes kunt afleggen. Fiets door bossen, over heuvels, door dorpen en stadjes. Het kan allemaal vanaf Buitenplaats De Mechelerhof.

Vakantiepark Limburg wandelroutes

Vakantiepark in Zuid-Limburg 

Vanaf ons vakantiepark in Limburg kunt u ook heel veel leuke steden bezoeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dagje Maastricht? De provinciehoofdstad staat vol met culturele bezienswaardigheden. U kunt de ondergrondse geschiedenis ontdekken bij Maastricht Underground, u kunt de lekkerste restaurants bezoeken en ook nog heerlijk shoppen. Dat maakt van Maastricht een onmisbare bestemming vanaf ons vakantiepark in Limburg.

De Gulpener bierbrouwerij

Ook absoluut een aanrader is een bezoek aan de Gulpener bierbrouwerij in Gulpen. Het Gulpener bier wordt hier al jarenlang gebrouwen, en is dé trots van de streek. En het dorp is ontzettend makkelijk te bereiken vanaf ons vakantiepark. Zo doet u er op de fiets maar 20 minuten over om van onze Buitenplaats naar Gulpen te fietsen. Wel zo fijn, als u ook een lekker biertje wilt proeven.

Lekker de heuvels in

Wat maakt Limburg zo mooi en uniek? Juist, de heuvels. Het heuvelachtige gebied van Limburg is uniek in Nederland en zorgt er voor dat veel mensen op wandel- of fietsvakantie gaan in de regio. Want wat is er nou lekkerder dan uzelf een beetje uitdagen op de fiets? Vergeet daarom vooral uw wandelschoenen of fiets niet tijdens uw verblijf op ons vakantiepark: u gaat ze zeker nodig hebben.

Op vakantie in Limburg

Maar een vakantie in Limburg is natuurlijk meer dan alleen de mooie heuvels. Wat dacht u van gezelligheid? In elk stadje en dorpje wordt u onthaald door de warme gastrvrijheid van de Limburger. Elk dorp kent zijn eigen café's waar u heerlijk kunt genieten van een drankje. Maar ook de omgeving van ons vakantiepark zorgt voor een onvergetelijke tijd op De Mechelerhof.

Geen tijd voor verveling

U hoeft zich in ieder geval niet te vervelen op ons vakantiepark in Limburg. Waarom niet? Omdat er altijd iets te doen is in de omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof. Er zijn kunstdagen, er zijn festivals, er zijn historische evenementen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wilt u weten wat er tijdens uw verblijf  te doen is in de regio? Klik op onderstaande button en kom er achter!

Bekijk de evenementenagenda

De prachtige omgeving van ons vakantiepark in Zuid-Limburg

Er zijn heel veel redenen om naar een vakantiepark in Limburg te komen. De provincie kent leuke steden (Maastricht, Valkenburg), veel natuur en het is een wandel- en fietsparadijs! Maar Limburg heeft nog veel meer te bieden. Kijk maar eens mee naar deze weetjes over de provincie Limburg. Wist u bijvoorbeeld dat Limburg een hele rijke geschiedenis heeft? Deze gaat veel verder dan de huidige geschiedenis (de staat waarin Limburg nu is). En deze geschiedenis ziet u op heel veel plekken in het land en in de steden/dorpen terug. 

De mooiste fietsroutes vanaf het vakantiepark

Een wandelparadijs

Naast fietsen is ook wandelen heerlijk in de omgeving van ons vakantiepark. Met de mooiste wandelroutes om de hoek kunt u uw hart ophalen. Ook is het natuurlijk fijn dat, als u weer terugkomt op ons vakantiepark, u heerlijk kunt uitrusten in een van de mooie vakantiehuizen. 

Geen vakantiepark zonder vakantiehuizen

Natuurlijk gaat uw verblijf op ons vakantiepark niet enkel om fietsen, wandelen en andere activiteiten. Het gaat er ook om dat u met een heerlijk gevoel kunt uitrusten en kunt genieten van ons mooie vakantiepark in Limburg. Precies om die reden bieden wij verschillende luxe vakantiehuizen aan die allemaal luxe zijn en volledig zijn ingericht, maar anderzijds ook allemaal dermate van elkaar verschillen dat er voor u een ruime keuze overblijft.

2-persoons vakantiewoningen

Zo bieden wij twee verschillende 2-persoons woningen aan. Deze zijn beide volledig ingericht, en voorzien van alle gemakken. Daarnaast is een van de twee woningen een Premium woning. Deze heeft net een beetje meer extra's voor uw vakantiegemak.

4-persoons vakantiewoningen

Hetzelfde geldt voor de 4-persoons woningen. Ook van dit type zijn er twee versies waarvan 1 VIP. Hier kunt u heerlijk met vier personen in verblijven.

6-persoons vakantiewoningen

Ten slotte bieden wij een 6-persoons vakantiewoning en een 6-persoons VIP vakantiewoning aan. Deze zijn zeer ruim, volledig voorzien van alle gemakken en volledig ingericht. U kunt hier met het hele gezin van een verdiende vakantie komen genieten.

Bekijk alle vakantiewoningen

Een vakantie voor 2022 boeken?

Kom in 2022 genieten op ons vakantiepark? Dat kan! Boek nu uw vakantie voor 2022 op Buitenplaats De Mechelerhof en kom genieten van het prachtige Zuid-Limburg. De voorzieningen zijn uitstekend, de fietser heeft extra voorzieningen en er is altijd wat te beleven in de omgeving. Tel daar het ruime aanbod luxe vakantiewoningen bij op en u heeft een onvergetelijke tijd, dat beloven we. Bezoek tijdens uw vakantie de steden Maastricht, Valkenburg en Gulpen om uw tijd in Limburg zo leuk mogelijk te maken. Nieuwsgierig geworden?  Boek dan nu uw vakantie voor 2022 door op onderstaande button te klikken.

Vakantie 2022 boeken

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.