Menu
nl

Mooi vakantiepark in het zuiden van Limburg

Zoekt u een vakantiepark in Limburg van waaruit u heerlijk kunt fietsen, wandelen, uitrusten... kortom, van waaruit u heerlijk kunt genieten? Kom dan naar Buitenplaats De Mechelerhof in Mechelen. Dit mooie vakantiepark met luxe vakantiewoningen is volledig uitgerust om aan uw vakantiewensen te kunnen voldoen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien, dus u geniet tijdens uw vakantie de luxe die u van thuis kent. Daarnaast kunt u vanaf het park ideaal fietsen en wandelen. Dus ook een actieve vakantie is goed mogelijk vanaf ons vakantiepark in Limburg.

Vakantiepark in Limburg met fietsvoorzieningen

Wie echt van Limburg wil genieten neemt zijn fiets mee op vakantie. De heuvels van de provincie zijn uitstekend geschikt als fietslocatie. Precies om die reden beschikt ons vakantiepark over verschillende fietsvoorzieningen. Zo zijn er gezamenlijke fietskluizen, waar u met een gerust hart uw fiets kunt stallen. Ook zijn er privé fietskluizen, als u net dat beetje meer veiligheid voor uw dure fiets wilt hebben. Ook is er een afspuitplaats voor fietsen. Hier kunt u na een dag door de modder fietsen uw fiets afspuiten. Ook is er een wasserette, want uw fiets is natuurlijk niet het enige dat vies wordt na zo'n dagje fietsen. En voor diegene die geen mogelijkheid ziet om zijn of haar fiets mee te nemen op vakantie: er is ook een fietsverhuur op ons vakantiepark.

De mooiste fietsroutes vanaf het vakantiepark

Vanaf ons vakantiepark fietst u zo de natuur in. Wel zo fijn, toch? Het is dan ook niet gek dat u vanaf de camping ontzettend veel mooie fietsroutes kunt afleggen. Fiets door bossen, over heuvels, door dorpen en stadjes. Het kan allemaal vanaf Buitenplaats De Mechelerhof.

Vakantiepark Limburg wandelroutes

 

 

De mooiste fietsroutes vanaf het vakantiepark

Een wandelparadijs

Naast fietsen is ook wandelen heerlijk in de omgeving van ons vakantiepark. Met de mooiste wandelroutes om de hoek kunt u uw hart ophalen. Ook is het natuurlijk fijn dat, als u weer terugkomt op ons vakantiepark, u heerlijk kunt uitrusten in een van de mooie vakantiehuizen. 

Geen vakantiepark zonder vakantiehuizen

Natuurlijk gaat uw verblijf op ons vakantiepark niet enkel om fietsen, wandelen en andere ativiteiten. Het gaat er ook om dat u met een heerlijk gevoel kunt uitrusten en kunt genieten van ons mooie vakantiepark in Limburg. Precies om die reden bieden wij verschillende luxe vakantiehuizen aan die allemaal luxe zijn en volledig zijn ingericht, maar anderzijds ook allemaal dermate van elkaar verschillen dat er voor u een ruime keuze overblijft.

2-persoons vakantiewoningen

Zo bieden wij twee verschillende 2-persoons woningen aan. Deze zijn beide volledig ingericht, en voorzien van alle gemakken. Daarnaast is een van de twee woningen een Premium woning. Deze heeft net een beetje meer extra's voor uw vakantiegemak.

4-persoons vakantiewoningen

Hetzelfde geldt voor de 4-persoons woningen. Ook van dit type zijn er twee versies waarvan 1 VIP. Hier kunt u heerlijk met vier personen in verblijven.

6-persoons vakantiewoningen

Ten slotte bieden wij een 6-persoons vakantiewoning en een 6-persoons VIP vakantiewoning aan. Deze zijn zeer ruim, volledig voorzien van alle gemakken en volledig ingericht. U kunt hier met het hele gezin van een verdiende vakantie komen genieten.

Bekijk alle vakantiewoningen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.