Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiepark Zuid-Limburg

Buitenplaats De Mechelerhof is een luxe vakantiepark in Zuid-Limburg.

Prachtig gelegen bij het dorpje Mechelen kunt u vanaf hier de mooiste uitstapjes, wandelingen en activiteiten ondernenem.

Want Zuid-Limburg is dé plek om een heerlijke, relaxte vakantie te hebben. 

Bekijk hier onze vakantiehuisjes in Zuid-Limburg

Vakantiehuis Zuid-Limburg

Een ding waar Zuid-Limburg om bekend staat is is natuurlijk de prachtige fietsmogelijkheden die de regio biedt.

Als enige heuvelachtige regio in Nederland trekt dit gebied heel veel fietstoerisme aan.

Wij proberen het fietstoerisme dan ook zoveel mogelijk aan te moedigen door verschillende fietsfaciliteiten op ons park aan te bieden.

Onder deze faciliteiten behoren bijvoorbeeld een fietsenstalling en een afspuitplaats voor fietsen.

Maar u kunt ook gebruik maken van fietsgereedschap en bijvoorbeeld een privé fietskluis huren om uw fiets extra veilig te stallen.

O ja, er is natuurlijk ook een wasserette op ons park aanwezig zodat u uw vieze fietskleding kunt wassen.

Vakantiehuisje Zuid-Limburg

Ontdek ons aanbod

Huur uw ideale vakantiewoning

Op ons vakantiepark in Zuid-Limburg kun je luxe vakantiewoningen huren.

Wij bieden een ruim aanbod aan vakantiewoningen en PREMIUM vakantiewoningen van 2 t/m 6 personen aan.

Kiest u bijvoorbeeld voor 2-persoons PREMIUM vakantiewoning, dan kiest u voor een ruime woning met luxe woonkamer, flatscreen TV en een volledig uitgeruste keuken.

Eveneens heeft u de beschikking over een luxe badkamer, een keuken met luxe koffieapparatuur en erg veel ruimte. Zo is er voor elk wat wils op ons park.

Luxe woning voor 4 personen

Ons vakantiepark in Zuid-Limburg beschikt ook over luxe 4-persoons woningen.

Dit zijn vakantiewoningen met veel ruimte, waardoor u hier gemakkelijk met 4 personen in kunt verblijven. De 4-persoons variant is er in 4 types:

De comfortwoningen beschikken over een groot woonoppervlakte, een goed uitgeruste woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. De gelijkvloerse variant beschikt over 1 verdieping, waardoor u geen trappen hoeft te lopen.

De premium variant van de vakantiewoningen beschikken over net wat meer luxe, waardoor u misschien net wat meer kunt genieten van uw vakantie.

Genieten met 6 personen

Ook als u met 6 personen komt heeft u de keuze uit 2 typen vakantiewoning:de PREMIUM woning en de XL PREMIUM woning.

Zo is er voor iedereen een verblijf op ons vakantiepark in Zuid-Limburg mogelijk.

Boek uw favoriet

Op vakantie met uw hond

Ook als u met uw hond op vakantie wilt gaan kunt u naar Buitenplaats De Mechelerhof komen.

Een vakantie in Zuid-Limburg is namelijk ideaal met uw hond. Urenlang wandelen, lekker fietsen en genieten van de natuur: heerlijk voor u, maar ook voor uw hond.

Onze vakantiehuizen zijn allemaal ruim genoeg voor uw huisdier, dus wat weerhoudt u er van? Klik nu door voor meer informatie.

Meer informatie over vakantie met hond

Vakantiepark Zuid-Limburg

Wist u dat:

  • Ons vakantiepark een officieel startpunt van Nederland Fietsland is?
  • Wij aangesloten zijn op fietsknooppuntenroutes?
  • U bij ons ook mooie fietsen kunt huren?
  • Er mountainbikeroutes direct vanaf Buitenplaats De Mechelerhof zijn?
  • De Mechelerhof in het trainingsgebied voor wielrenners ligt?

Fietsroutes bij de receptie

Natuurlijk is het fijn om gebruik te kunnen maken van de verschillende fietsroutes.

Daarom kunt u, als u bij ons een vakantiewoning in Zuid-Limburg huurt, gratis fietsroutes bij de receptie afhalen. Zo heeft u altijd de mooiste fietsroutes in Zuid-Limburg op zak.

Activiteiten in Zuid-Limburg

Natuurlijk betekent een vakantie in Zuid-Limburg niet alleen maar wandelen en fietsen. De regio heeft nog veel meer leuks te bieden.

U had het al kunnen zien in de 'Proeven van gerstenat' fietsroute, maar vlakbij Buitenplaats De Mechelerhof ligt de Gulpener Bierbrouwerij.

Hier kunt u een rondleiding krijgen of een lekkere bierproeverij doen. Ook een bezoekje aan de verschillende mooie steden die Zuid-Limburg rijk is, hoort thuis op de planning.

Bezoek bijvoorbeeld het mooie Maastricht. Ontdek de ondergrondse geschiedenis van de stad of beklim de St. Pietersberg.

Of breng een bezoekje aan Valkenburg, met een prachtige ruïne en mijnen om te ontdekken.

De leukste stedentrips in Zuid-Limburg

Vanaf onze Buitenplaats kunt u de leukste stedentrips in Zuid-Limburg ondernemen. De regio heeft verschillende grote en minder grote steden die u absoluut moet bezoeken tijdens uw vakantie.

Bijvoorbeeld Valkenburg. Iedereen kent Valkenburg, maar lang niet iedereen is wel eens in Valkenburg geweest. Een bezoek aan deze stad is een echte aanrader. U kunt hier de Kasteelruïne bezoeken, u kunt hier verschillende mijnen bezoeken en, ook zeker niet onbelangrijk, u kunt hier heerlijk op een terras zitten.

De hoofdstraat van het centrum bestaat namelijk voor een heel groot deel uit restaurants en cafés waar u heerlijk wat kunt drinken of eten.

Bezoek ook de hoofdstad

Als u op ons vakantiepark in Zuid-Limburg verblijft moet u ook zeker de hoofdstad van Limburg bezoeken: Maastricht.

De stad heeft heel veel leuks te bieden. Van de ondergrondse geheimen die de stad kent, tot de Sint-Pietersberg en het fort dat u op deze berg kunt bezoeken.

Maar ook als u lekker wilt shoppen of uit eten wilt gaan kunt u zeker terecht in de hoofdstad. 

Dorpjes in de buurt

Ook kunt u vanuit uw vakantiewoning in Zuid-Limburg leuke dorpjes bezoeken. Het meest voor de hand liggend (en een aanrader van onze kant) is het dorpje Mechelen.

In Mechelen kunt u heerlijk uit eten of een drankje drinken. Daarnaast kunt u in Mechelen ook veel markante gebouwen bewonderen.

Deze staan vaak al eeuwen en bieden een mooi beeld van de geschiedenis van het dorp.

Een ander leuk dorp in de regio is Epen. Dit kleine pittoreske dorpje staat in het Limburgse Heuvelland. Het dorp bestaat voor een deel uit ouderwetse vakwerkhuisjes, die echt bij deze regio horen.

Daarnaast kunt u in Epen langs de schaapskooi, waar de bekende Geuldallammeren gefokt worden. Bijna onmisbaar tijdens een bezoek aan het Geuldal.

Vakantiepark Heuvelland

Ons vakantiepark ligt in het prachtige Heuvelland. Dit landschap, dat met 5 sterren bekroond is, omvat verschillende pittoreske dorpjes, prachtige natuur en natuurlijk de mooiste heuvels van het land.

Dat maakt een verblijf op ons vakantiepark in Heuvelland ook zo geschikt voor fietsers. Zowel de recreatieve als de sportieve fietser kan genieten van de mooiste fietstochten.

En met de uitstekende fietsfaciliteiten, waaronder een spiksplinternieuwe fietsenstalling, zorgt u altijd voor de beste omstandigheden voor uw fiets. Dat maakt uw verblijf extra aangenaam!

Boek uw vakantie op ons vakantiepark