Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiepark Mechelen

Een vakantiepark bij Mechelen heeft heel veel te bieden. Een rustige, heuvelachtige omgeving. Een gezellig dorp met heel veel leuke restaurants en terrassen. En in het geval van Buitenplaats De Mechelerhof: luxe vakantiehuizen. Dit allemaal maakt een vakantiepark ik Mechelen een heerlijke vakantiebestemming. Komt u ook naar Buitenplaats de Mechelerhof en genieten van de Limburgse natuur? Boek dan snel een vakantie op ons vakantiepark in Limburg. 

Vakantiehuizen in Mechelen te huur

Als u bij ons een vakantiehuis in Mechelen huurt, dan huurt u een huis in een prachtige Limburgse omgeving. De zuidelijke heuvels die ons park omringen geven een vakantie bij ons een buitenlandse uitstraling. Diezelfde heuvels maken van Buitenplaats De Mechelerhof dan ook een ideale plek voor een fietsvakantie. Hier wordt op ingespeeld door het aanbieden van verschillende fietsfaciliteiten, om uw fietsvakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Comfort vakantiehuizen

Op Buitenplaats De Mechelerhof kunt u verschillende vakantiehuizen huren. Zo kunt u bij ons verblijven in een:

Al onze vakantiewoningen zijn volledig ingericht. Ze beschikken over een keuken, een badkamer en een woonkamer met flatscreen televisie. Ook is er voor de 4-persoons woningen een gelijkvloerse variant zonder trappen.

Premium vakantiehuizen in Mechelen

Ook kunt u bij ons premium vakantiehuizen in Mechelen huren. Er zijn 2-persoons4-persoons en 6-persoons premium vakantiehuizen beschikbaar. De premium vakantiehuizen beschikken over een moderne, vernieuwde badkamer, beschikken over een smart-tv. De premium vakantiewoningen bieden net een beetje meer luxe dan de comfort woningen.

Reserveer uw vakantiehuis Mechelen nu

Fietsvakantie vanaf ons vakantiepark in Mechelen

Het natuurrijke en heuvelachtige landschap rondom ons vakantiepark in  Mechelen maakt het de ideale bestemming voor een fietsvakantie. U kunt hier alle kanten op met de fiets. Er zijn mountainbikeroutes, tour routes  en nog veel meer. Maar ook voor de recreatieve fietser is de omgeving van Mechelen een prachtig fietsgebied. Heerlijk door de heuvels fietsen, langs gezellige dorpjes: de droom van elke fietsliefhebber.

Natuurrijk vakantiepark in Mechelen

Fietsfaciliteiten op ons vakantiepark

Ons vakantiepark in Mechelen vindt het belangrijk dat mensen op fietsvakantie goede faciliteiten tot hun beschikking hebben. Zodoende zijn er verschillende fietsfaciliteiten op ons park aanwezig. Denk hierbij aan een afspuitplaats voor vieze fietsen, een bewaakte fietsenstalling, fietsenkluizen en gratis gereedschap om uw fiets te kunnen repareren.  Zo kun u te allen tijde optimaal genieten van uw fietsvakantie in Zuid-Limburg.

Fietsverhuur in Limburg

Bent u niet in de gelegenheid uw eigen fiets mee te nemen op vakantie? Geen nood. U kunt op ons vakantiepark verschillende fietsen huren. Denk bijvoorbeeld aan een mountainbike en aan een e-bike. Zo hoeft u uw fiets niet helemaal mee te vervoeren naar Zuid-Limburg. Wel zo gemakkelijk misschien.

Bekijk hier de fietsverhuur

Ontdek het mooie Mechelen

Ons vakantiepark in Mechelen ligt vlakbij het centrum van het dorp. Dat maakt het voor u als bezoeker gemakkelijk om even het dorp in te gaan. Hier kunt u bijvoorbeeld heerlijk dineren in een van de gezellige restaurants. Eet een heerlijke pizza bij 'Vino e Cucina', of eet een lekkere biefstuk bij 'Restaurant PROEFF!'. Drink een speciaalbiertje in 'Café In de Kroeën'  of ga lekker op het terras van 'Brasserie Charlemagne' zitten. De mogelijkheden vanaf ons Vakantiepark in Mechelen zijn eindeloos.

Huur een huis op ons vakantiepark in Mechelen

Bent u enthousiast geworden over ons vakantiepark in Mechelen? Huur dan een van onze luxe vakantiewoningen. Wij bieden verschillende 2-, 4- en 6-persoons vakantiehuizen aan. Deze zijn allemaal volledig ingericht, en zeer modern. Daarnaast heeft u nog de keuze om Premium vakantiewoningen te huren. Zo kunt u uw vakantie geheel in stijl doorbrengen.

Boek op ons vakantiepark in Mechelen