Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiepark Limburg

Zoekt u een vakantiepark in Limburg van waaruit u heerlijk kunt fietsen, wandelen, uitrusten... kortom, van waaruit u heerlijk kunt genieten? Kom dan naar Buitenplaats De Mechelerhof in Mechelen. Dit mooie vakantiepark met luxe vakantiewoningen is volledig uitgerust om aan uw vakantiewensen te kunnen voldoen. De huisjes zijn van alle gemakken voorzien. Daarnaast kunt u vanaf het park ideaal fietsen en wandelen. Dus ook een actieve vakantie is goed mogelijk vanaf ons vakantiepark in Limburg.

Direct vakantie boeken

Natuurrijk vakantiepark in Limburg

Wie echt van Limburg wil genieten neemt zijn fiets mee op vakantie. De heuvels van de provincie zijn uitstekend geschikt als fiets locatie. Precies om die reden beschikt ons vakantiepark over verschillende fietsvoorzieningen. Zo zijn er gezamenlijke fietskluizen, waar u met een gerust hart uw fiets kunt stallen. Ook zijn er privé fietskluizen, als u net dat beetje meer veiligheid voor uw dure fiets wilt hebben. Ook is er een afspuitplaats voor fietsen. Hier kunt u na een dag door de modder fietsen uw fiets afspuiten. Ook is er een wasserette, want uw fiets is natuurlijk niet het enige dat vies wordt na zo'n dagje fietsen. En voor diegene die geen mogelijkheid ziet om zijn of haar fiets mee te nemen op vakantie: er is ook een fietsverhuur op ons vakantiepark.

De mooiste fietsroutes vanaf het vakantiepark

Vanaf ons vakantiepark fietst u zo de natuur in. Wel zo fijn, toch? Het is dan ook niet gek dat u vanaf de camping ontzettend veel mooie fietsroutes kunt afleggen. Fiets door bossen, over heuvels, door dorpen en stadjes. Het kan allemaal vanaf Buitenplaats De Mechelerhof. De mooiste fietsroutes vanaf het vakantiepark: 

Vakantiepark in Limburg

Limburg is een wandelparadijs!

Naast fietsen is ook wandelen heerlijk in de omgeving van ons vakantiepark. Met de mooiste wandelroutes om de hoek kunt u uw hart ophalen. Ook is het natuurlijk fijn dat, als u weer terugkomt op ons vakantiepark, u heerlijk kunt uitrusten in een van de mooie vakantiehuizen. 

Vakantiepark in Limburg met ruime vakantiehuizen

Natuurlijk gaat uw verblijf op ons vakantiepark niet enkel om fietsen, wandelen en andere activiteiten. Het gaat er ook om dat u met een heerlijk gevoel kunt uitrusten en kunt genieten van ons mooie vakantiepark in Limburg. Precies om die reden bieden wij verschillende luxe vakantiehuizen aan die allemaal luxe zijn en volledig zijn ingericht, maar anderzijds ook allemaal dermate van elkaar verschillen dat er voor u een ruime keuze overblijft.

2-persoons vakantiewoningen

Zo bieden wij de premium 2-persoons woningen aan. Deze zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Net een beetje meer extra's voor uw vakantiegemak.

4-persoons vakantiewoningen

Van de 4-persoons woningen zijn er twee versies waarvan de comfort en de premium variant. Hier kunt u heerlijk met vier personen in verblijven.

6-persoons vakantiewoningen

Ten slotte bieden wij een 6-persoons vakantiewoning aan in verschillende varianten. Deze zijn zeer ruim, volledig voorzien van alle gemakken en volledig ingericht. U kunt hier met het hele gezin van een verdiende vakantie komen genieten.

Bekijk alle vakantiewoningen

De faciliteiten op ons vakantiepark

Op Buitenplaats De Mechelerhof zijn heel veel faciliteiten aanwezig om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zeker voor diegenen die hun fiets meenemen tijdens hun weekendje weg Limburg heeft ons vakantiepark veel te bieden. Wij bieden namelijk verschillende fietsfaciliteiten aan op ons park. Zo kunt u uw fiets stallen in de beveiligde fietsenstalling, gratis gebruik maken van fietsgereeeschap, uw modderige fietskleding wassen in de wasserette en nog veel meer. Maar ook als u uw fiets niet meeneemt tijdens het weekendje weg is er voldoende te vinden op het park.

Bekijk alle faciliteiten

De prachtige omgeving van ons vakantiepark in Zuid-Limburg

Er zijn heel veel redenen om naar een vakantiepark in Limburg te komen. De provincie kent leuke steden (Maastricht, Valkenburg), veel natuur en het is een wandel- en fietsparadijs! Maar Limburg heeft nog veel meer te bieden. Kijk maar eens mee naar deze weetjes over de provincie Limburg. Wist u bijvoorbeeld dat Limburg een hele rijke geschiedenis heeft? Deze gaat veel verder dan de huidige geschiedenis (de staat waarin Limburg nu is). En deze geschiedenis ziet u op heel veel plekken in het land en in de steden/dorpen terug. 

De Gulpener bierbrouwerij

Ook absoluut een aanrader is een bezoek aan de Gulpener bierbrouwerij in Gulpen. Het Gulpener bier wordt hier al jarenlang gebrouwen, en is dé trots van de streek. En het dorp is ontzettend makkelijk te bereiken vanaf ons vakantiepark. Zo doet u er op de fiets maar 20 minuten over om van onze Buitenplaats naar Gulpen te fietsen. Wel zo fijn, als u ook een lekker biertje wilt proeven.

Lekker de heuvels in

Wat maakt Limburg zo mooi en uniek? Juist, de heuvels. Het heuvelachtige gebied van Limburg is uniek in Nederland en zorgt er voor dat veel mensen op wandel- of fietsvakantie gaan in de regio. Want wat is er nou lekkerder dan uzelf een beetje uitdagen op de fiets? Vergeet daarom vooral uw wandelschoenen of fiets niet tijdens uw verblijf op ons vakantiepark: u gaat ze zeker nodig hebben.

Andere leuke attracties in de buurt

De leukste steden en dorpen

In Limburg bevinden zich tal van leuke steden en dorpen waar u gemakkelijk een dag in rond kunt lopen. Bezoek bijvoorbeeld de provinciehoofdstad, Maastricht. Deze stad is een groot bolwerk van gezelligheid. Maar ook cultuur en geschiedenis staan hier hoog in het vaandel. Ontdek bijvoorbeeld de ondergrondse geschiedenis van de stad, met Maastricht Underground. Hier ontdekt u welke geschiedenis er onder de stad Maastricht verborgen ligt. 

Vergeet ook Valkenburg niet

Als u bij ons verblijft, dan is een bezoek aan Valkenburg bijna onvermijdelijk. De stad, bekend van zijn ruïne en mijnen, ligt vlakbij Buitenplaats De Mechelerhof en is ontzettend leuk om te bezoeken. U kunt bijvoorbeeld een rondleiding door de mijnen krijgen. Deze mijnen hebben een hele lange geschiedenis, en dat ziet u er aan af. Vervolgens kunt u heerlijk bijkomen van alle indrukken op een van de vele terrassen die de stad rijk is. 

Gezellige dorpen in Limburg

Naast de grote steden kent de omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof ook een aantal gezellige dorpen waar u zeker langs moet gaan tijdens uw weekendje Limburg. Laten we beginnen bij Mechelen, dat naast de Buitenplaats gelegen is. Mechelen is niet groot, maar heeft wel een gezellig centrum. U kunt er dus heel makkelijk voor kiezen om hier lekker uit eten te gaan tijdens uw weekendje in Limburg. Maar ook Epen, Gulpen, Noorbeek, Slenaken en Vijlen mag u toevoegen aan uw must-visit lijstje. In veel van deze Limburgse dorpjes staan ook de typische vakwerkhuizen, die een vakantie in Limburg nog idyllischer maken.

Meer over Limburg

Weekend weg in Limburg?

Wilt u een weekendje weg naar Limburg en zoekt u nog een plek om te overnachten? Kom dan naar Buitenplaats De Mechelerhof. De luxe vakantiewoningen maken van uw weekendje weg een ware vakantie. En u kunt vanaf De Mechelerhof ontzettend veel leuks ondernemen!

Een weekendje weg met 2, 4 of 6 personen

Op ons vakantiepark in Limburg kunt u huisjes huren voor 2, 4 of 6 personen. En uiteraard kunt u ook meerdere huisjes huren. Dat maakt De Mechelerhof dan ook uitstekend geschikt voor een familie- of teamweekend in Limburg. In de omgeving kunt u uitstekend fietsen en wandelen, de leukste steden bezoeken en genieten van de Limburgse gastvrijheid! En dat maakt een weekendje weg in Limburg zo ontzettend leuk!

Boek uw weekendje weg