Menu
nl

Een vakantiehuisje Limburg met hond?

Wilt u een vakantiehuisje in Limburg met hond huren? Dat is geen probleem op Buitenplaats De Mechelerhof. Want het is natuurlijk heerlijk om het prachtige Zuid-Limburg te verkennen met uw trouwe viervoeter. Want Zuid-Limburg is prachtig als wandel- en fietsgebied, dus het zou zonde zijn als u uw hond niet mee zou mogen nemen.

Vakantiehuisje Limburg met hond

Heerlijk wandelen met uw hond

Vanaf Buitenplaats De Mechelerhof kunt u prachtige wandelroutes met uw hond afleggen. U loopt namelijk vanuit uw accommodatie zo de heuvels en bossen in. Ontdek het mooie Geuldal, struin door de bossen of verken de leuke dorpen in de omgeving. U kunt gemakkelijk uren wandelen vanaf de Buitenplaats, maar u kunt ook een klein ommetje maken door de aangrenzende natuur. Dat maakt Zuid-Limburg heel geschikt voor een vakantie met hond.

Ontdek de mooiste wandelroutes

Wilt u een specifieke wandelroute lopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt bij de receptie gratis een wandelkaart krijgen. Hierin staan verschillende wandelroutes. Zowel voor de doorgewinterde wandelaar als voor de korte loper. Er zijn routes van 4 kilometer tot wel 15 kilometer. Zo kan iedereen een mooie wandelroute lopen.

 

Leuke uitjes met de hond in Zuid-Limburg

Vakantiehuisje Limburg met hond

Op Buitenplaats De Mechelerhof zijn verschillende vakantiewoningen te huur. De vakantiewoningen worden particulier verhuurd, waardoor ze onderling kunnen verschillen. In een aantal vakantiewoningen zijn geen huisdieren toegestaan. Maar, niet getreurd, want in de meeste vakantiehuisjes kunt u uw hond gewoon meenemen! Er zijn verschillende vakantiewoningen te huur, variërend van 2 tot 6 personen. 

2-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen

Op Buitenplaats De Mechelerhof heeft u de keuze uit 2-, 4- en 6-persoons vakantiewoningen. Alle woningen zijn luxe ingericht en voorzien van alle gemakken. Zo heeft de 2-persoons vakantiewoning een mooie flatscreen televisie, een eigen Wifi aansluiting en een badkamer met bad of douche. Hetzelfde geldt voor het 4-persoons vakantiehuisje. Deze is net wat groter, zodat u er gemakkelijk met 4 personen in kunt verblijven. Ten slotte bieden wij ook nog een ruim 6-persoons vakantiehuisje in Limburg aan. Hier kunt u met het hele gezin, inclusief uw hond, heerlijk vakantie vieren.

VIP Vakantiewoningen

U kunt er bij Buitenplaats Mechelerhof voor kiezen een VIP pakket aan uw vakantiewoning toe te voegen. Het VIP pakket bestaat onder andere uit opgemaakte bedden, een handdoekenpakket, een lekker flesje wijn, verse broodjes op de eerste dag en een Limburgse vlaai bij aankomst. Kortom, met een VIP pakket geniet u optimaal van Limburg!

Boek nu uw vakantiehuisje in Limburg

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.