Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiehuisje Limburg met hond

Vakantie is heerlijk. Het is altijd iet s om naar uit te kijken, het is vaak een moment om tot rust te komen én het is natuurlijk de ideale gelegenheid om nieuwe dingen te zien en te ontdekken. Maar wist u dat een vakantie met uw hond net zo ontspannend en interessant kan zijn dan een vakantie zonder uw hond? Want zeker als u een huisje in Limburg met uw hond huurt, hoeft u zich geen moment te vervelen. Op en rondom onze buitenplaats bij Mechelen is namelijk heel erg veel te doen met uw viervoeter.

Een vakantiehuisje Limburg met hond?

Wilt u een vakantiehuisje in Limburg met hond huren? Dat is geen probleem op Buitenplaats De Mechelerhof. Want het is natuurlijk heerlijk om het prachtige Zuid-Limburg te verkennen met uw trouwe viervoeter. Want Zuid-Limburg is prachtig als wandel- en fietsgebied, dus het zou zonde zijn als u uw hond niet mee zou mogen nemen.

Hondvriendelijke vakantiehuizen

Natuurlijk is het heerlijk om de natuur in te kunnen. En lekker op pad te kunnen gaan in de omgeving. Maar het is ook heerlijk als u gewoon lekker in het vakantiehuis kunt verblijven. En dat kan heel goed in een van onze vakantiewoningen. We bieden verschillende typen vakantiehuizen aan waarin u ook kunt verblijven met uw hond. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons woning, een 4-persoons woning en een 6-persoons woning. En als u net even wat meer luxe wilt, dan kunt u ook kiezen voor de premium variant van de vakantiehuizen. Klik op de link hieronder voor een totaaloverzicht van de beschikbare vakantiewoningen.

Vakantiehuisje Limburg met hond - Mechelerhof

Genieten met 2 personen (en een hond)

Ons kleinste huisje is geschikt voor 2 personen. Maar, dan heeft u ook alle ruimte. Uw woning is van alle gemakken voorzien. Zo is er televisie aanwezig, vloerverwarming, een luxe badkamer en een mooi terras om heerlijk op te relaxen. De premium variant beschikt daarnaast nog over een luxe koffieapparaat en een Smart-TV. Ook beschikt de premium woning over een vernieuwde badkamer.

 Boek de Premium woning 

Genieten met 4 personen (en een hond)

Onze 4-persoons vakantiewoningen zijn hele ruime vakantiewoningen, met een oppervlakte van ongeveer 57m². De woning biedt gemakkelijk ruimte aan 4 personen. Daarnaast beshcikt hij over twee slaapkamers, een mooie badkamer en uiteraard ook over een luxe keuken én vloerverwarming. Voor de premium woning geldt hetzelfde als bij de 2-persoons variant. U krijgt net wat meer luxe als u voor deze optie kiest. Van de 4-persoons woningen is ook een gelijkvloerse variant beschikbaar.

Boek de Comfort woning  Boek de Premium woning 

Genieten met 6 personen (en een hond)

Ten slotte kunt u ook nog voor onze grootste vakantiewoning kiezen. De 6-persoons vakantiewoning op Buitenplaats De Mechelerhof is ruim 80m² groot. De woning heeft 3 slaapkamers, een volledig ingerichte open keuken, een luxe badkamer en alle gemakken die u in de overige woningen ook heeft gezien. Daarnaast is er van de 6-persoons woning ook een XL-variant. Deze luxe en zeer ruime woning biedt nog meer ruimte, allemaal zodat u optimaal kunt genieten van uw vakantie.

Boek de Comfort woning  Boek de Premium woning 

Heerlijk wandelen met uw hond

Vanaf Buitenplaats De Mechelerhof kunt u prachtige wandelroutes met uw hond afleggen. U loopt namelijk vanuit uw accommodatie zo de heuvels en bossen in. Ontdek het mooie Geuldal, struin door de bossen of verken de leuke dorpen in de omgeving. U kunt gemakkelijk uren wandelen vanaf de Buitenplaats, maar u kunt ook een klein ommetje maken door de aangrenzende natuur. Dat maakt Zuid-Limburg heel geschikt voor een vakantie met hond.

Wandelroutes in Limburg

Wilt u een specifieke wandelroute lopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt bij de receptie gratis een wandelkaart krijgen. Hierin staan verschillende wandelroutes. Zowel voor de doorgewinterde wandelaar als voor de korte loper. Er zijn routes van 4 kilometer tot wel 15 kilometer. Zo kan iedereen een mooie wandelroute lopen.

Ontdek de mooiste wandelroutes

Vakantiehuisje Limburg met hond - Wandelen in omgeving

Fietsen tijdens uw vakantie

Niet alleen de wandelaar komt aan zijn trekken tijdens een vakantie op onze buitenplaats. Ook de fietser kan heel veel zien en doen rondom ons vakantiepark. Stap lekker op de fiets, lijn de hond aan en ontdek wat Zuid-Limburg allemaal te bieden heeft. O ja, als u bij ons een huisje in Limburg met hond huurt, dan kunt u ook gebruik maken van de fietsfaciliteiten op ons park. Dat betekent een beveiligde fietsenstalling, reparatiegereedschap en zelfs een schoonmaakplaats. Ideaal, toch?

Leuke uitjes met de hond in Zuid-Limburg

Naast heerlijk wandelen door de natuur kunt u ook verschillende activiteiten met uw hond ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Fluweelgrot en Kasteelruïne van Valkenburg. Hier leert u veel over de mooie geschiedenis van Valkenburg. Bovendien kunt u uw hond gewoon meenemen (mits aangelijnd). Daarnaast is Valkenburg ook nog een heel gezellig stadje, met een heleboel terrassen. Zo kunt u na het uitstapje in de grot ook lekker het terras op gaan voor een hapje of een drankje.

Kasteel Grasbroek

Een ander leuk uitstapje is Kasteel Grasbroek. Dit kasteel wordt omgeven door prachtige tuinen, waardoor u heerlijk rondom het kasteel kunt wandelen. Maar ook binnen in het kasteel is genoeg te zien en te ontdekken. 

Ook leuk met de hond:

Vakantiehuisje Limburg met hond