Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantiehuisje Limburg met hond

Vakantie is heerlijk. Het is altijd iets om naar uit te kijken, het is vaak een moment om tot rust te komen én het is natuurlijk de ideale gelegenheid om nieuwe dingen te zien en te ontdekken. Maar wist u dat een vakantie met uw hond net zo ontspannend en interessant kan zijn dan een vakantie zonder uw hond? Want zeker als u een huisje in Limburg met uw hond huurt, hoeft u zich geen moment te vervelen. Op en rondom onze buitenplaats bij Mechelen is namelijk heel erg veel te doen met uw viervoeter.

Boek direct uw vakantiehuisje met hond

of lees eerst nog even reviews van gasten die met hun hond op de Mechelerhof zijn geweest.

⭐ Reviews van hondeneigenaren 

''Zeer schoon onderkomen dat bovendien stijlvol is ingericht. Lekker warme douche. Aangename omgeving en ook perfect voor onze hond. Veel plek om hem uit te laten en afvalbakken om de poepzakjes in te gooien."

- Ingrid en Gunnar

"Mooi appartement voor met 4 personen en een hond. Omgeving fijn om te wandelen en dorpskern met voldoende horeca dichtbij!"

- Marcel Mentink

Een vakantiehuisje Limburg met hond?

Wilt u een vakantiehuisje in Limburg met hond huren? Dat is geen probleem op Buitenplaats De Mechelerhof. Want het is natuurlijk heerlijk om het prachtige Zuid-Limburg te verkennen met uw trouwe viervoeter. Want Zuid-Limburg is prachtig als wandel- en fietsgebied, dus het zou zonde zijn als u uw hond niet mee zou mogen nemen.

Huisdiervriendelijke vakantiehuizen

Natuurlijk is het heerlijk om de natuur in te kunnen. En lekker op pad te kunnen gaan in de omgeving. Maar het is ook heerlijk als u gewoon lekker in het vakantiehuis kunt verblijven. En dat kan heel goed in een van onze vakantiewoningen. We bieden verschillende typen vakantiehuizen aan waarin u ook kunt verblijven met uw hond. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons woning, een 4-persoons woning en een 6-persoons woning. En als u net even wat meer luxe wilt, dan kunt u ook kiezen voor de premium variant van de vakantiehuizen. Klik op de link hieronder voor een totaaloverzicht van de beschikbare vakantiewoningen.

Vakantiehuisje Limburg met hond - Mechelerhof

Genieten met 2 personen (en een hond)

Ons kleinste huisje is geschikt voor 2 personen. Maar, dan heeft u ook alle ruimte. Uw woning is van alle gemakken voorzien. Zo is er televisie aanwezig, vloerverwarming, een luxe badkamer en een mooi terras om heerlijk op te relaxen. De premium variant beschikt daarnaast nog over een luxe koffieapparaat, een Smart-TV en gratis wifi. Ook beschikt de premium woning over een vernieuwde badkamer.

 Boek de Premium woning 

Genieten met 4 personen (en een hond)

Onze 4-persoons vakantiewoningen zijn hele ruime vakantiewoningen, met een oppervlakte van ongeveer 57m². De woning biedt gemakkelijk ruimte aan 4 personen. Daarnaast beschikt hij over twee slaapkamers, een mooie badkamer en uiteraard ook over een luxe keuken én vloerverwarming. Voor de premium woning geldt hetzelfde als bij de 2-persoons variant. U krijgt net wat meer luxe als u voor deze optie kiest. Van de 4-persoons woningen is ook een gelijkvloerse variant beschikbaar.

Boek de Comfort woning  Boek de Premium woning 

Genieten met 6 personen (en een hond)

Ten slotte kunt u ook nog voor onze grootste vakantiewoning kiezen. De 6-persoons vakantiewoning op Buitenplaats De Mechelerhof is ruim 80m² groot. De woning heeft 3 slaapkamers, een volledig ingerichte open keuken, een luxe badkamer en alle gemakken die u in de overige woningen ook heeft gezien. 

Boek de Premium woning 

Heerlijk wandelen met uw hond

Vanaf Buitenplaats De Mechelerhof kunt u prachtige wandelroutes met uw hond afleggen. U loopt namelijk vanuit uw accommodatie zo de heuvels en bossen in. Ontdek het mooie Geuldal, struin door de bossen of verken de leuke dorpen in de omgeving. U kunt gemakkelijk uren wandelen vanaf de Buitenplaats, maar u kunt ook een klein ommetje maken door de aangrenzende natuur. Dat maakt Zuid-Limburg heel geschikt voor een vakantie met hond.

Wandelroutes in Limburg

Wilt u een specifieke wandelroute lopen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. U kunt bij de receptie gratis een wandelkaart krijgen. Hierin staan verschillende wandelroutes. Zowel voor de doorgewinterde wandelaar als voor de korte loper. Er zijn routes van 4 kilometer tot wel 15 kilometer. Zo kan iedereen een mooie wandelroute lopen.

Ontdek de mooiste wandelroutes

Vakantiehuisje Limburg met hond - Wandelen in omgeving

Fietsen tijdens uw vakantie

Niet alleen de wandelaar komt aan zijn trekken tijdens een vakantie op onze buitenplaats. Ook de fietser kan heel veel zien en doen rondom ons vakantiepark. Stap lekker op de fiets, lijn de hond aan en ontdek wat Zuid-Limburg allemaal te bieden heeft. O ja, als u bij ons een huisje in Limburg met hond huurt, dan kunt u ook gebruik maken van de fietsfaciliteiten op ons park. Dat betekent een beveiligde fietsenstalling, reparatiegereedschap en zelfs een schoonmaakplaats. Ideaal, toch?

Leuke uitjes met de hond in Zuid-Limburg

Naast heerlijk wandelen door de natuur kunt u ook verschillende activiteiten met uw hond ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Fluweelgrot en Kasteelruïne van Valkenburg. Hier leert u veel over de mooie geschiedenis van Valkenburg. Bovendien kunt u uw hond gewoon meenemen (mits aangelijnd). Daarnaast is Valkenburg ook nog een heel gezellig stadje, met een heleboel terrassen. Zo kunt u na het uitstapje in de grot ook lekker het terras op gaan voor een hapje of een drankje.

Kasteel Grasbroek

Een ander leuk uitstapje is Kasteel Grasbroek. Dit kasteel wordt omgeven door prachtige tuinen, waardoor u heerlijk rondom het kasteel kunt wandelen. Maar ook binnen in het kasteel is genoeg te zien en te ontdekken. 

Ook leuk met de hond:

Vakantiehuisje Limburg met hond

Veelgestelde vragen over onze vakantiewoningen

Zijn huisdieren toegestaan in de vakantiewoningen?

In de omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof kunt u heerlijk met uw hond wandelen. We begrijpen het daarom ook indien u uw huisdier wilt meenemen op vakantie in Zuid-Limburg. In een aantal vakantiewoningen zijn huisdieren toegestaan. De overige woningen zijn huisdiervrij. De kosten zijn € 6,50 per huisdier per nacht (€ 7,- vanaf 01-01-2024). Wanneer er een huisdier wordt meegenomen, geldt er ook een schoonmaaktoeslag van € 11,- per accommodatie (€ 14,- vanaf 01-01-2024). 

Zijn er ook huisdiervrije vakantiewoningen?

Ja, we hebben op Buitenplaats de Mechelerhof ook huisdiervrije vakantiewoningen. Tijdens het reserveren kunt u gemakkelijk een selectie maken op basis van het kenmerk 'huisdiervrij'. Mochten er geen resultaten naar voren komen, dan houdt het is dat er geen huisdiervrije woningen meer vrij zijn. U kunt dan het beste even telefonisch contact opnemen met de receptie.

Hoeveel honden mag ik meenemen naar Buitenplaats de Mechelerhof?

In de vakantiewoningen op Buitenplaats de Mechelerhof waar huisdieren zijn toegestaan, mag u maximaal 2 honden meenemen.

Is Zuid-Limburg een leuke bestemming voor een vakantie met mijn hond?

Natuurlijk is Zuid-Limburg een geweldige bestemming voor een vakantie met honden. Het gevarieerde landschap en de vele wandelpaden zorgen ervoor dat honden zich lekker kunnen uitleven. Zoekt u een vakantiehuisje in Limburg waar ook honden zijn toegestaan? De Mechelerhof heeft diverse vakantiewoningen waar u 2 honden mee mag nemen.