Menu
nl

Vakantiehuis in Mechelen huren?

Bent u op zoek naar een mooi vakantiehuis in Mechelen, Zuid-Limburg? Dan hebben wij op Buitenplaats De Mechelerhof wat u zoekt. Met verschillende vakantiewoningen, geschikt voor 2 tot 6 personen, hebben wij voor elke vakantie in Mechelen een geschikte woning ter beschikking. Grote kans dat we ook iets voor u hebben.

Vakantiehuis in Mechelen huren

Als u bij ons een vakantiehuis in Mechelen huurt, dan huurt u een huis in een prachtige, Limburgse omgeving. De zuidelijke heuvels die ons park omringen geven een vakantie bij ons een buitenlandse uitstraling. Diezelfde heuvels maken van Buitenplaats De Mechelerhof dan ook een ideale plek voor een fietsvakantie. Hier wordt op ingespeeld door het aanbieden van verschillende fietsfaciliteiten, om uw fietsvakantie zo aangenaam mogelijk te maken.

Fietsfaciliteiten op de Mechelerhof

De Mechelerhof is dé plek voor uw fietsvakantie in Limburg. Waarom? Omdat wij beschikken over de beste fietsfaciliteiten. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk, maar ook een privé, beveiligde fietsenstalling. Hier kunt u ten alle tijden uw fiets veilig stallen. Maar we beschikken ook over een afspuitplaats voor fietsen, gratis fietsgereedschap en een fietsverhuur. Al deze faciliteiten zorgen voor een onbezorgde vakantie in uw vakantiehuis in Mechelen.

Vakantiehuis Mechelen Fietsen

Ontdek het leuke dorp Mechelen

Naast een ideale fietsvakantie bezorgt een vakantiehuis in Mechelen u ook een hele gezellige vakantie. Het dorp Mechelen beschikt namelijk over een heleboel gezellige restaurants en fijne terrassen om op te zitten. Zo kun u hier heerlijk Italiaans eten, maar ook lekker een drankje drinken in het plaatselijke café.

 

Vakantiehuis Mechelen

Vakantiehuizen te huur

Op Buitenplaats De Mechelerhof kunt u verschillende vakantiehuizen huren. Zo kunt u bij ons verblijven in een:

Al onze vakantiewoningen zijn volledig en luxe ingericht. Ze beschikken over een keuken, een mooie badkamer en een woonkamer met flatscreen televisie. De 2-persoons woningen zijn gelijkvloers, dus u hoeft hier geen trappen op. Ook is er voor de 4-persoons woningen een gelijkvloerse variant zonder trappen.

Premium vakantiehuizen in Mechelen

Ook kunt u bij ons premium vakantiehuizen in Mechelen huren. Er zijn 2-persoons4-persoons en 6-persoons premium vakantiehuizen beschikbaar,. De premium vakantiehuizen beschikken over een moderne, vernieuwde badkamer, beschikken over een smart-tv. De premium vakantiewoningen bieden net een beetje meer luxe dan de comfort woningen.

Reserveer uw vakantiehuis Mechelen nu

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.