Menu
nl

Genieten in een vakantiehuis in Limburg

Genieten in Limburg begint bij Buitenplaats De Mechelerhof in Mechelen. Ons vakantiepark beschikt over luxe vakantiehuizen, zodat u uw vakantie in Limburg in stijl door kan brengen. Op Buitenplaats De Mechelerhof kunt u kiezen uit verschillende vakantiehuizen. Er zijn huizen voor twee personen, huizen voor vier personen en huizen voor zes personen. U kunt dus met het hele gezin vakantie komen vieren op ons vakantiepark. 

Tweepersoons vakantiehuis huren

Kiest u bijvoorbeeld voor de tweepersoons vakantiewoning, dan kiest u voor een luxe, gelijkvloerse vakantiewoning. Hij is volledig ingericht en direct klaar voor uw vakantie. Hij beschikt over een volledig uitgeruste keuken met koffiezetapparaat, een vaatwasser en een combi oven. Daarnaast heeft deze woning een mooie flatscreen tv en kunt u gebruik maken van een eigen Wifi aansluiting. Ten slotte heeft u ook nog een mooie badkamer met bad of douche en toilet. Dit vakantiehuis in Limburg voldoet aan al uw vakantiewensen!

Vierpersoons vakantiehuis huren

Komt u met 4 personen naar Limburg, dan kunt u bij ons een vierpersoons vakantiehuis in Limburg huren. Ook onze vierpersoons vakantiewoning is gelijkvloers, maar een stuk ruimer dan de 2-persoons variant. De woning beschikt over 2 aparte slaapkamers, die ruimte bieden aan 4 personen. Naast de 2 slaapkamers beschikt de woning ook over 2 badkamers. Hierdoor wordt de wachttijd voor de douche een stuk korter. 

Zespersoons vakantiehuis huren

Komt u met zes personen naar onze buitenplaats? Geen probleem. Dan kunt u terecht in onze ruime 6-persoons vakantiewoning. De woning is volledig ingericht en voldoet aan alle wensen voor een heerlijke vakantie in Limburg. U kunt gebruik maken van het Wifi netwerk in de vakantiewoning, en er is een flatscreen televisie aanwezig. Ook is er een volledig ingerichte keuken in de woning aanwezig, zodat u gemakkelijk zelf kunt koken. Daarnaast is er ook tuinmeubilair aanwezig, zodat u ook lekker buiten kunt zitten.

 

 

Leuke uitstapjes in Limburg

Vakantiehuis Limburg VIP

Breid uw vakantiewoning uit met VIP-pakket

Wilt u net wat meer luxe tijdens uw vakantie? Dat kan geregeld worden. Met ons VIP pakket kunt u extra genieten van uw vakantie in Limburg. Het VIP pakket bevat bijvoorbeeld opgemaakte bedden bij aankomst, een heerlijke Limburgse Vlaai, verse broodjes op de eerste vakantiedag en, ook niet onhandig, een informatieboek met alle informatie over de omgeving. Hierdoor heeft u een heerlijk onbezorgde vakantie op Buitenplaats De Mechelerhof.

Boek nu uw vakantiehuis in Limburg

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.