Menu
nl

Vakantie in Zuid-Limburg

Houdt u van genieten? Houdt u van natuur? Houdt u van gezelligheid? Als u op al deze vragen ja kunt antwoorden, dan is een vakantie in Zuid-Limburg iets voor u. Zuid-Limburg is misschien wel de mooiste regio van Nederland. Met prachtige natuur, de beste fiets- en wandelroutes, de lekkerste delicatessen en de mooiste steden kunt u in Zuid-Limburg een onvergetelijke vakantie beleven. 

De steden in Zuid-Limburg

De steden in Zuid-Limburg staan bol van de gezelligheid. Neem bijvoorbeeld het mooie Valkenburg. U herkent Valkenburg bij het binnenrijden meteen aan de mooie ruïne die boven de stad uittorent. Als u uw auto geparkeerd heeft en de hoofdstraat inloopt dan zal het u meteen opvallen: de stad kent eindeloos veel terrassen. Dit is dan ook één van de redenen dat u zeker een bezoekje moet brengen aan de stad. Wilt u het iets cultureler aanpakken? Bezoek dan ook de mijnen en aansluitend de eerder genoemde ruïne. 

Provinciehoofdstad Maastricht

Een bezoek aan provinciehoofdstad Maastricht mag natuurlijk niet ontbreken tijdens uw vakantie in Zuid-Limburg. Maastricht heeft heel veel te bieden. De stad heeft een mysterieus oud gangenstelsel onder de stad (de kazematten) die u kunt ontdekken. Daarnaast staat er bovenop de Sint-Pietersberg een oud fort dat zeker een bezoekje verdient. Bent u klaar met cultuur snuiven? Bezoek dan een van de vele restaurants om een lekker hapje te eten. 

 

Vakantie Zuid-Limburg

Boek uw vakantie in Zuid-Limburg

Wilt u niets missen van Zuid-Limburg? Boek dan nu een van onze vakantiewoningen. Op Buitenplaats De Mechelerhof kunt u verschillende luxe vakantiewoningen huren. Vanuit deze woningen kunt u uitstekend de regio Zuid-Limburg ontdekken. Buitenplaats De Mechelerhof biedt verschillende luxe vakantiewoningen aan. Zo kunt u een mooie tweepersoons woning huren, maar ook een ruimere 4-persoons en zelfs een 6-persoons. De woningen zijn allemaal volledig ingericht en voldoen aan al uw wensen. Wilt u wat meer luxe? kies dan voor het VIP pakket bij uw woning.

Boek uw vakantie nu

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.