Menu
nl

Op vakantie met uw hond?

Op vakantie met de hond

Op vakantie gaan is heerlijk, zeker als u met het hele gezin kunt gaan. En daar hoort uw hond natuurlijk ook bij. Daarom kunt u op Buitenplaats De Mechelerhof in heel veel vakantiehuisjes uw hond gewoon meenemen. Dit zorgt niet alleen voor heel veel extra gezelligheid tijdens uw vakantie: u heeft ook een uitstekende reden om heel veel van de omgeving te zien! Maar ook een heleboel uitstapjes tijdens uw vakantie kunt u gewoon doen met uw trouwe viervoeter.

Vakantie met hond in Limburg

Neem uw hond gerust mee

In Zuid-Limburg is heel veel leuks te beleven als u met uw hond op vakantie bent. Misschien wel het allerleukste is heerlijk wandelen door de grote hoeveelheid natuur die u rondom onze buitenplaats . Zuid-Limburg staat bekend om zijn uitstekende wandel- en fietsmogelijkheden, en dit is dan ook iets waar u goed gebruik van kunt maken als u uw hond meeneemt. Rondom onze Buitenplaats zijn verschillende mooie wandelroutes te lopen. Zo kunt u een prachtige route langs de rivier de Geul lopen of bijvoorbeeld een mooie route langs verschillende wijngaarden van Zuid-Limburg.  Dit zijn prachtige wandelroutes die zowel voor u als uw hond een heerlijk uitstapje zijn! Bekijk hier nog meer wandelroutes in de omgeving.

De natuur van Zuid-Limburg

Zuid-Limburg staat natuurlijk bekend om zijn grote hoeveelheid natuur. De Natuur in Zuid-Limburg kenmerkt zich door prachtige heuvels, bossen en dallen. Hier is het Geuldal misschien wel de bekendste van. Het Geuldal is dé plek om de mooiste wandelingen te maken. En uiteraard neemt u uw hond gewoon mee. Dit dal beschikt over 5 waardes die het een unieke bestemming maken. Zo biedt het Geuldal een prachtige beleving, heeft het een hoge ecologische waarde, een rijke culturele historie, veel mogelijkheden tot (natuur) recreatie en een uniek karakter. Deze waarden maken van het Geuldal een uitstekenede plek voor een mooie wandeling of tocht.

 

Activiteiten met uw hond

Naast heerlijk wandelen door de natuur kunt u ook verschillende activiteiten met uw hond ondernemen. Bezoek bijvoorbeeld de Fluweelgrot en Kasteelruïne van Valkenburg. Hier leert u veel over de mooie geschiedenis van Valkenburg. Bovendien kunt u uw hond gewoon meenemen (mits aangelijnd). Daarnaast is Valkenburg ook nog een heel gezellig stadje, met een heleboel terrassen. Zo kunt u na het uitstapje in de grot ook lekker het terras op gaan voor een hapje of een drankje.

Kasteel Grasbroek

Een ander leuk uitstapje is Kasteel Grasbroek. Dit kasteel wordt omgeven door prachtige tuinen, waardoor u heerlijk rondom het kasteel kunt wandelen. Maar ook binnen in het kasteel is genoeg te zien en te ontdekken. 

Bekijk onze vakantiehuizen

Natuurlijk is het heerlijk om de natuur in te kunnen. En lekker op pad te kunnen gaan in de omgeving. Maar het is ook heerlijk als u gewoon lekker in het vakantiehuis kunt verblijven. En dat kan heel goed in een van onze vakantiewoningen. We bieden verschillende typen vakantiehuizen aan waarin u ook kunt verblijven met uw hond. Zo kunt u kiezen voor een 2-persoons woning, een 4-persoons woning en een 6-persoons woning. En als u net even wat meer luxe wilt, dan kunt u ook kiezen voor de premium variant van de vakantiehuizen. Klik op de link hieronder voor een totaaloverzicht van de beschikbare vakantiewoningen.

Bekijk onze vakantiewoningen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.