Menu
nl

Op vakantie in Limburg

Buitenplaats de Mechelerhof is dé vakantiebestemming in Zuid-Limburg. Prachtig gelegen midden in de natuur, en omgeven door gezellige dorpjes, kunt u hier optimaal genieten van alles dat Limburg te bieden heeft. En wij kunnen u verzekeren: dat is veel!

Een heerlijke wandelvakantie in Limburg

Buitenplaats de Mechelerhof ligt op een knooppunt van wandelroutes. U loopt vanaf het terrein zo de natuur in. Heerlijk struinen door de glooiende heuvels, "verdwalen" in de bossen of gezellig wandelen door Mechelen. Vanaf Buitenplaats de Mechelerhof kunt u alle kanten op. En u kunt bij ons een gratis wandelkaart krijgen  met daarop een aantal hele mooie wandelingen vanaf Buitenplaats de Mechelerhof. U kunt dus meteen de wandelschoenen aantrekken een de omgeving ontdekken. 

Wandelen vanaf het vakantiepark

De omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof is ook heel erg geschikt als wandelgebied. Direct al vanaf ons vakantiepark kunt u de mooiste wandelroutes beginnen. U wordt tijdens uw vakantie in Limburg op ons park namelijk omgeven door de mooiste natuur. U kunt hier elke kanrt oplopen en altijd midden in de natuur staan. Loop bijvoorbeeld naar het leuke dorpje Gulpen (met de Gulpener Bierbrouwerij). Of maak een mooie wandeling langs de rivier de Geul naar Epen. Zo kunt u tijdens uw vakantie in Limburg alle kanten op.

Fietsen in tijdens uw vakantie in Limburg

Fietsen in Limburg is als autorijden op de snelweg: het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook niet zo gek dat u vanaf de buitenplaats ook de mooiste fietsroutes kunt afleggen. In het prachtige Geuldal wisselen verschillende landschappen elkaar af om samen voor een ultieme fietservaring te zorgen. U fietst heuvel op en af, door bossen, langs weilanden en door dorpen. De natuur wisselt af met idyllische dorpjes, waar u een terrasje kunt pakken om even uit te rusten, alvorens u weer in de trappers klimt. En u kunt zelf kiezen welke route u aflegt. Dat maakt een vakantie in Limburg zo ideaal voor fietsen.

Vakantie Limburg fietsverhuur

Fietsfaciliteiten op Buitenplaats de Mechelerhof

Om uw fietsvakantie zo aangenaam mogelijk te maken beschikt Buitenplaats de Mechelerhof over verschillende fietsfaciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een afsluitbare fietsenstalling op het park aanwezig. Ook is er een afspuitplaats, waar u uw fiets schoon kunt maken. En wilt u net dat beetje extra beveiliging voor uw fiets? Dan kunt u een privé fietskluis huren. En wilt u niet uw eigen fiets meezeulen? Dan kunt u bij ons ook een fiets huren.

Bezoek het gezellige Mechelen

Vanaf ons vakantiepark in Limburg loopt u zo het dorp Mechelen in. Mechelen is een erg gezellig dorp met verschillende restaurants en cafés. U kunt hier heerlijk uit eten, of gezellig op het terras zitten en een drankje drinken. Je kan een prettige wandeling door het dorp maken en heerlijk genieten van de Limburgse cultuur. Kortom, een vakantie in Mechelen is een vakantie in Limburg bij uitstek..

De leukste activiteiten in Limburg

Vakantie in een luxe vakantiewoning

Op Buitenplaats de Mechelerhof vinden wij het belangrijk dat u heerlijk uit kunt rusten na een lange fiets- of wandeltocht. Daarom bieden wij enkel luxe vakantiewoningen aan. De woningen zijn volledig ingericht, beschikken over televisie, een volledig ingerichte badkamer en een eigen wifi aansluiting. En ze zijn te reserveren in een 2-, 4- en 6-persoonsvariant. Iedereen kan dus op vakantie komen in Limburg.

2-persoons vakantiewoning

De 2-persoons comfort vakantiewoning op Buitenplaats de Mechelerhof is dé ideale vakantiewoning voor een romantische vakantie in Limburg. Hij is volledig ingericht dus als u aankomt op het park kan het genieten direct beginnen. En wilt u uw vakantie net dat beetje extra geven? Kies dan voor de 2-persoons VIP woning.

4-persoons vakantiewoning

De 4-persoons vakantiewoning op Buitenplaats de Mechelerhof is net als zijn 2-persoons variant volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Hij beschikt over een televisie, gratis Wifi verbinding, een terras en nog veel meer om uw vakantie tot een succes te maken. En ook van deze vakantiewoning is er een Premium variant te reserveren.

6-persoons vakantiewoning

Wilt u met het hele gezin komen genieten van een heerlijke vakantie in Limburg? Dat kan in de 6-persoons vakantiewoning op Buitenplaats de Mechelerhof. De woning is zeer ruim en beschikt over alle luxe die u van een vakantiewoning mag verwachten. En uiteraard is deze woning ook te reserveren in een Premium variant, voor net dat beetje extra vakantieplezier.

Reserveer hier uw vakantiewoningen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.