Menu
nl

Lekker op vakantie in 2021?

In 2021 wilt u natuurlijk graag weer op vakantie na het gekke (vakantie)jaar 2020. Een vakantie in 2021 op Buitenplaats De Mechelerhof belooft weer onvergetelijk te worden, Door de indrukwekkend mooie omgeving kunt u op en top komen genieten. Bijvoorbeeld als u een wandel- of fietsvakantie zoekt! 

Fietsen tijdens uw vakantie in 2021

We noemden net fietsen al even, en dat is natuurlijk niet voor niets. Vanaf Buitenplaats De Mechelerhof kunt u namelijk uitstekende fietstochten maken. Zowel de recreatieve fietser als sportfietser kan vanaf ons vakantiepark in Limburg de mooiste routes fietsen. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende fietsroute's waarmee u zowel over Nederlands als Belgisch en Duits grondgebied fietst. Zo is het net alsof u een vakantie tijdens uw vakantie heeft.

Gebruik de fietsfaciliteiten

En bent u helemaal vies geworden van de modderige fietspaden? Dan kunt u gewoon gebruik maken van de fietsfaciliteiten die ons vakantiepark kent. Hieronder vallen bijvoorbeeld een afspuitplaats voor fietsen, een wasserette waarin u uw vieze kleding kunt wassen, gratis fietsgereedschap om uw fiets even goed na te lopen en een mooie fietsenkluis om uw fiets vervolgens veilig op te bergen. Kortom, er zijn voldoende fietsfaciliteiten om uw fietsvakantie in 2021 bij ons door te willen brengen.

Bezoek de mooie Limburgse steden

Nog een reden om naar Buitenplaats De Mechelerhof te komen: de mooie Limburgse steden. Steden als Maastricht en Valkenburg zijn een waar genot om te bezoeken. Met een hele rijke geschiedenis, veel leuke terassen en natuurlijk leuke musea en winkels is er altijd iets leuks te zien en te doen in deze steden. Maar ook in kleinere stadjes rondom onze buitenplaats kunt u van alles zien en doen. Bijvoorbeeld in Gulpen. Hier staat namelijk de Gulpener Bierbrouwerij. Deze brouwt verschillende lekkere bieren, die u zeker geproeft wil hebben tijdens uw vakantie. U kunt een rondleiding krijgen door de brouwerij, of in het café op eigen houtje genieten van dit bier. 

U boekt uw vakantie nu met 10% vroegboekkorting!

Boek uw vakantie voor 2021

Wilt u niets missen van onze mooie Buitenplaats? Reserveer dan nu een van onze vakantiewoningen voor 2021. Onze woningen beschikken allemaal over een sfeervolle inrichting. Dit betekent dat het u nergens aan zal ontbreken. De woningen beschikken over een luxe keuken, een luxe badkamer en alle woningen hebben genoeg ruimte om lekker te zitten en te relaxen (bijvoorbeeld na een dagje lekker fietsen door het Limburgse landschap).

Vakantie 2021

2-, 4- of 6-persoons huisjes

U kunt bij ons kiezen uit 3 verschillende formaten vakantiewoningen. We bieden een aantal 2-persoons woningen aan, een aantal 4-persoons woningen en een aantal 6-persoons woningen. Voor elk gezelschap is er dus iets te reserveren. Ook kunt u van alledrie de vakantiewoningen kiezen voor een premium variant. De premium vakantiewoningen hebben een moderne, luxe badkamer en een Nespresso of Lavazza koffiezetapparaat.

Boek uw vakantie 2021

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.