Maak uw keuze

Vakantie met hond in Limburg

Zoekt u een geschikte locatie voor een vakantie met hond of een weekend weg met hond? Buitenplaats de Mechelerhof, gelegen op het mooiste plekje in Limburgs Heuvelland, is de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie samen met uw hond. 

Op onze Buitenplaats bieden wij namelijk een aantal vakantiewoningen aan waar uw hond van harte welkom is. Laat uw hond genieten van de rust en de natuur rondom uw vakantiewoning met eigen terras of een volledig omheind balkon.

Neem uw hond mee naar Buitenplaats de Mechelerhof: 

  • Vakantiehuizen met een eigen terras of een omheind balkon
  • Voldoende rust en ruimte voor u en uw hond
  • Mogelijkheden voor prachtige wandelingen samen met uw hond
  • Veel uitlaatgelegenheden in de omgeving

Wandelen met hond

Ga er samen op uit voor een heerlijke wandeling tussen de heuvels door, de bossen in of langs de rivier de Geul naar de omliggende dorpen. Bij de receptie zijn gratis wandelkaarten verkrijgbaar zodat u gemakkelijk een geschikte wandelroute kunt kiezen voor u en uw hond.

Hondvriendelijke omgeving 

Op loopafstand van onze Buitenplaats liggen het Elzetterbos en het Vijlenerbos, hier kan uw hond heerlijk rondsnuffelen en zich helemaal uitleven. Heeft u een hond die van zwemmen houdt? Ook dat kan in de buurt van de Mechelerhof, de oever van rivier de Geul is de perfecte plek om uw hond lekker in het water te laten.

Bekijk onze aanbiedingen >>>