Zoek & boek direct uw vakantie

Vier vakantie in Limburg

Buitenplaats de Mechelerhof is dé vakantiebestemming in Zuid-Limburg. Prachtig gelegen midden in de natuur, en omgeven door gezellige dorpjes, kunt u hier optimaal genieten van alles dat Limburg te bieden heeft. En wij kunnen u verzekeren: dat is veel!

Een heerlijke wandelvakantie in Limburg

Buitenplaats de Mechelerhof ligt op een knooppunt van wandelroutes. U loopt vanaf het terrein zo de natuur in. Heerlijk struinen over de glooiende heuvels, "verdwalen" in de bossen of gezellig wandelen door Mechelen. Vanaf Buitenplaats de Mechelerhof kunt u alle kanten op. En u kunt bij ons een gratis wandelkaart krijgen  met daarop een aantal hele mooie wandelingen vanaf Buitenplaats de Mechelerhof. U kunt dus meteen de wandelschoenen aantrekken een de omgeving ontdekken. 

Vakantie Limburg

Wandelen vanaf het vakantiepark

De omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof is ook heel erg geschikt als wandelgebied. Direct al vanaf ons vakantiepark kunt u de mooiste wandelroutes beginnen. U wordt tijdens uw vakantie in Limburg op ons park namelijk omgeven door de mooiste natuur. U kunt hier elke kant oplopen en altijd midden in de natuur staan. Loop bijvoorbeeld naar het leuke dorpje Gulpen (met de Gulpener Bierbrouwerij). Of maak een mooie wandeling langs de rivier de Geul naar Epen. Zo kunt u tijdens uw vakantie in Limburg alle kanten op.

Alles over wandelen in Limburg

Fietsen in tijdens uw vakantie in Limburg

Fietsen in Limburg is als autorijden op de snelweg: het is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het is dan ook niet zo gek dat u vanaf de buitenplaats ook de mooiste fietsroutes kunt afleggen. In het prachtige Geuldal wisselen verschillende landschappen elkaar af om samen voor een ultieme fietservaring te zorgen. U fietst heuvel op en af, door bossen, langs weilanden en door dorpen. De natuur wisselt af met idyllische dorpjes, waar u een terrasje kunt pakken om even uit te rusten, alvorens u weer in de trappers klimt. En u kunt zelf kiezen welke route u aflegt. Dat maakt een vakantie in Limburg zo ideaal voor fietsen.

Fietsfaciliteiten op Buitenplaats de Mechelerhof

Om uw fietsvakantie zo aangenaam mogelijk te maken beschikt Buitenplaats de Mechelerhof over verschillende fietsfaciliteiten. Zo is er bijvoorbeeld een afsluitbare fietsenstalling op het park aanwezig. Ook is er een afspuitplaats, waar u uw fiets schoon kunt maken. En wilt u net dat beetje extra beveiliging voor uw fiets? Dan kunt u een privé fietskluis huren. En wilt u niet uw eigen fiets meezeulen? Dan kunt u bij ons ook een fiets huren.

Vakantie in Limburg

Bezoek het gezellige Mechelen

Vanaf ons vakantiepark in Limburg loopt u zo het dorp Mechelen in. Mechelen is een erg gezellig dorp met verschillende restaurants en cafés. U kunt hier heerlijk uit eten, of gezellig op het terras zitten en een drankje drinken. U maakt een prettige wandeling door het dorp en geniet gegarandeerd van de Limburgse cultuur. Kortom, een vakantie in Mechelen is een vakantie in Limburg bij uitstek.

Winkelen, steden en de natuur in


De leukste steden in Limburg

Limburg heeft prachtig natuur. Maar ook de steden in Limburg zijn een genot om te bezoeken. En al helemaal de steden in Zuid-Limburg. We noemden hier boven de twee bekendste steden al: Maastricht en Valkenburg. Maar in Zuid-Limburg, rondom onze buitenplaats, zijn nog veel meer leuke steden te vinden. Bezoek bijvoorbeeld het mooie stadje Gulpen, bekend van zijn bekende 'Gulpener' bierbrouwerij. In het stadje zijn verschillende leuke terrassen te vinden. Een ander leuk stadje is Vaals. Hier kan bijvoorbeeld het Drielandenpunt worden bezocht. Een echte aanrader, als u het ons vraagt.

Onze eten & drinken tips

Verschillende mogelijkheden voor een vakantiehuis in Limburg

Op Buitenplaats de Mechelerhof vinden wij het belangrijk dat u heerlijk uit kunt rusten na een lange fiets- of wandeltocht. Daarom bieden wij enkel luxe vakantiewoningen aan. De woningen zijn volledig ingericht, beschikken over televisie, een volledig ingerichte badkamer en een eigen wifi aansluiting. En ze zijn te reserveren in een 2-, 4- en 6-persoonsvariant. Iedereen kan dus op vakantie komen in Limburg.

2-persoons vakantiewoning

De 2-persoons premium woning op Buitenplaats de Mechelerhof is dé ideale vakantiewoning voor een romantische vakantie in Limburg. Hij is volledig ingericht dus als u aankomt op het park kan het genieten direct beginnen. Geef uw vakantie net dat beetje extra en geniet van de comfort in deze 2-persoons vakantiewoning.

Vakantie in Limburg

4-persoons vakantiewoning

De 4-persoons vakantiewoning op Buitenplaats de Mechelerhof is net als zijn 2-persoons variant volledig ingericht en direct klaar voor gebruik. Hij beschikt over een televisie, gratis Wifi verbinding, een terras en nog veel meer om uw vakantie tot een succes te maken. En ook van deze vakantiewoning is er een Premium variant te reserveren.

6-persoons vakantiewoning

Wilt u met het hele gezin komen genieten van een heerlijke vakantie in Limburg? Dat kan in de 6-persoons vakantiewoning op Buitenplaats de Mechelerhof. De woning is zeer ruim en beschikt over alle luxe die u van een vakantiewoning mag verwachten. En uiteraard is deze woning ook te reserveren in een Premium variant, voor net dat beetje extra vakantieplezier.

Reserveer hier uw vakantiewoning

Vakantiewoning Zuid-Limburg huren

Zoals u kunt zien kunt u verschillende vakantiewoningen in Zuid-Limburg bij ons huren. En dat biedt natuurlijk mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een romantisch weekendje weg met uw geliefde? Dan kunt u voor de knusse (maar toch ook zeer ruime) 2-persoons vakantiewoning kiezen. Of komt u met uw hele gezin genieten van een heerlijke zomer in Zuid-Limburg? Dan komt de 6-persoons vakantiewoning in Zuid-Limburg meer in de buurt. Zo is er voor elke gelegenheid een mooie vakantiewoning te vinden!

Een vakantie in Limburg in 2024

U kunt nu ook bijna voor 2024 reserveren. Dat betekent dat u ook in 2024 weer heerlijk kunt komen genieten van onze heuvels, ons heerlijke eten, onze gastvrijheid en natuurlijk onze mooie natuur. Want natuur, daar is veel van in Limburg. Vergeet daarom absoluut niet uw wandelschoenen en fiets mee te nemen: er zijn tig mooie wandel- en fietsroutes die u ook in 2024 weer kunt ontdekken. Boek daarom nu uw vakantie in 2024 en kom genieten.

Vakantie 2024 boeken