Maak uw keuze

Vakantie in Nederland

De prachtigste natuurgebieden ontdekken, maar ook dichtbij de steden Valkenburg, Maastricht, Heerlen en Aken (DE) verblijven? De directe omgeving van Buitenplaats De Mechelerhof biedt talloze mogelijkheden voor een heerlijk dagje weg. Op vakantie in Nederland is zo gek nog niet. Laat u verrassen!

Vakantie in Limburg

De pittoreske steden, prachtige vergezichten en stromende beekjes geven de provincie Limburg een ‘buitenlands-achtig’ vakantiegevoel qua uitstraling. En dat is nu net waar u naar op zoek bent! Laat u volledig in de watten leggen en geniet van een flink stuk Limburgse Vlaai in de historische stad Maastricht en sluit de avond goed af met een verfrissend Gulpener biertje… In Limburg weten ze pas echt wat genieten is!

Grotten bekijken in Valkenburg

70 miljoen jaar terug in de tijd stappen, dat kan toch helemaal niet? Echt wel! Als resultaat van de mergelwinning kronkelt er onder Zuid-Limburg een eeuwenoud gangenstelsel van meer dan 250 kilometer lang. De sportievelingen kunnen in deze bijzondere omgeving grotbiken, lasergamen op spooktocht of de wereldberoemde kerstmarkten bewonderen in de winter.

Bezoek Maastricht

De leukste bezienswaardigheden van Limburg bevinden zich in en rond de hoofdstad Maastricht. De combinatie van historische panden, indrukwekkende kerken, hippe winkels en terrassen vol gezelligheid maken Maastricht zeer succesvol. Tevens kunt u een bezoek brengen aan zeer populaire musea, zoals het Bonnefantenmuseum en Museum aan het Vrijthof. Niet voor niets raden wij een korte vakantie Nederland met een paar overnachtingen op ons nabijgelegen park De Mechelerhof aan. U zult zich hier geen moment vervelen!

Bungalowpark Nederland

Er zijn oneindig veel vakantieparken in Nederland, maar waarom kiest u eigenlijk voor een vakantie zuid Nederland? Precies, vanwege de variatie, het heerlijke eten, de gastvrije personen en de gezelligheid natuurlijk! Vakantiehuizen in Nederland zijn ideaal voor een weekendje weg of lekker dichtbij als voordelige vakantie. Neem Buitenplaats De Mechelerhof als voorbeeld! Het kleinschalige park is gelegen aan de rand van het idyllische kerkdorpje Mechelen. Het park bestaat uit 78 vakantiewoningen, die zijn ondergebracht in drie hoeven. Elke hoeve is in traditionele Limburgse vakwerkstijl gebouwd, waardoor het park ontzettend sfeervol is. Huisje huren in Nederland? Stop met zoeken! Hier bent u pas echt op vakantie!

Waarom Buitenplaats De Mechelerhof?

  • Prachtige natuur in de directe omgeving;
  • Tal van wandel- en fietspaden;
  • Dichtbij de steden Valkenburg, Maastricht, Heerlen en Aken;
  • Schitterend vakantiepark voor het hele gezin.

Bekijk het aanbod>>>