Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantie in eigen land

Een vakantie is altijd een goed idee. Dus waarom geen vakantie in eigen land? Heerlijk uitrusten, meestal genieten van het mooie weer en gaan we er graag op uit om verschillende regio's te ontdekken. En daarvoor hoeft u echt niet helemaal naar het buitenland te reizen: een vakantie in eigen land is ook heel fijn en vaak verrassend leuk! Zeker op Buitenplaats De Mechelerhof.

Direct vakantie in eigen land boeken

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land op Buitenplaats De Mechelerhof is dé manier om Limburg en haar schoonheid te ontdekken. Het glooiende heuvelland, de bossen maar ook de pittoreske stadjes en dorpen maken het interessant. Zuid-Limburg wordt niet voor niets gezien als een stukje buitenland in Nederland. De omgeving van onze Mechelerhof is absoluut prachtig. Het is een uitstekend fietsgebied maar ook perfect om te wandelen. Met verschillende faciliteiten op onze buitenplaats proberen wij u zo goed mogelijk in het zadel te helpen tijdens uw vakantie.

Luxe vakantiewoningen in Mechelen

Voor uw vakantie in eigen land is het natuurlijk wel zo prettig dat u een mooie vakantiewoning tot uw beschikking heeft. Daarom kunt u bij ons 6 verschillende woningen huren, variërend in grootte (2 tot 6 personen) en luxe (comfort en premium). De 2-persoons vakantiewoningen zijn luxe ingericht en beschikken over alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie in Limburg. Hetzelfde geldt voor de 4- en de 6-persoons vakantiewoningen. Deze zijn uiteraard wel een stuk ruimer dan de 2-persoons variant. Daarnaast kunt u er voor kiezen een premium vakantiewoning te reserveren. Deze bieden meer luxe, wat prettig is tijdens uw staycation in Nederland.

Luxe vakantiewoning huren

Vier vakantie in eigen land in Zuid-Limburg

Tips voor een vakantie in eigen land

De afgelopen jaren hebben wij met z'n allen veel meer van ons eigen land mogen (her)ontdekken. We gingen er massaal op uit in eigen land. Zo ook Bas Smit en Nicolette van Dam met hun twee dochters. Alle 12 de provincies werden bezocht en de leukste tips werden verzameld in een mooi boek; Nederland heeft alles.

Benieuwd naar alle tips in Zuid-Limburg? Dit waren er een paar:

Vakantie in eigen land

Fietsen en wandelen rond de Mechelerhof

Rond de Mechelerhof is heel veel natuur te vinden. Hierdoor kunt u ideaal wandelen en misschien nog wel beter fietsen tijdens uw vakantie. Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien in uw fietsavonturen kunt u bij ons gebruik maken van een beveiligde fietsenstalling (ook privé stalling mogelijk), een reinigingsstation voor uw fiets, fietsgereedschap en nog veel meer. Ook kunt u bij ons fietsen huren en uiteraard ook routes krijgen. Zo ziet u de mooiste plekjes van ons vakantiepark.

Ook mountainbiken, wielrennen en gravelbiken

Fietsen door de heuvels, bergen en bossen... dat klinkt als het buitenland. Maar nee hoor, dit is ook mogelijk in de buurt van de Mechelerhof. Fietsen in eigen land, oftewel Zuid-Limburg. Er zijn vele fietsroutes die u het prachtige Limburgse heuvelland laten zien. Kom naar de Mechelerhof voor een mountainbike vakantie, weekendje wielrennen of een midweek gravelbiken met vrienden.

Alles over fietsen en wandelen

Ga naar Zuid-Limburg voor een vakantie in eigen land

Wist u dat Limburg een van de populairste provincies in Nederland is voor een vakantie in eigen land? Logisch, wij begrijpen dat wel! Het toerisme in Limburg heeft veel te bieden, of u nu naar het noorden, midden of het zuiden gaat. Eerder gaven wij al tips over uitjes in Zuid-Limburg vanuit Nederland heeft alles. De ware trekpleisters van onze regio mogen natuurlijk niet ontbreken. Wat kunt u zoal doen in de buurt van de Mechelerhof?

  • Bezoek hoofdstad Maastricht
  • Ontdek de vele wijngaarden in het Limburgse heuvelland
  • Wandel door het Geuldal
  • Shoppen in outlet Maasmechelen of Aken
  • Bewonder diverse kastelen in Limburg
  • Ga ondergronds in de grotten van Valkenburg en Maastricht
  • Geniet van een dagje wellness bij Thermae 2000

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden op Buitenplaats De Mechelerhof? Neem dan snel een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie over een vakantie in Limburg, wat u tijdens uw vakantie kunt doen en waar u bijvoorbeeld lekker bourgondisch uit eten kunt in de omgeving. En dan hopen wij u snel te mogen verwelkomen tijdens uw vakantie in eigen land!

Boek direct