Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantie in eigen land

Een vakantie is altijd prettig. Heerlijk uitrusten, meestal genieten van het mooie weer en de mooiste regio's ontdekken. En daarvoor hoeft u echt niet helemaal naar het buitenland te reizen: een vakantie in eigen land is ook heel fijn en vaak verrassend leuk! Zeker op Buitenplaats De Mechelerhof.

Direct vakantie in eigen land boeken

Vakantie in eigen land

Een vakantie in eigen land op Buitenplaats De Mechelerhof is dé manier om Limburg en haar schoonheid te ontdekken. Want de omgeving van onze Mechelerhof is absoluut beeldschoon. Het is ook niet voor niets uitstekend fietsgebied. En met verschillende faciliteiten op onze buitenplaats proberen wij u zo goed mogelijk in het zadel te helpen tijdens uw vakantie.

Luxe vakantiewoningen in Mechelen

Voor uw vakantie in eigen land is het natuurlijk wel zo prettig dat u een mooie vakantiewoning tot uw beschikking heeft. Daarom kunt u bij ons 6 verschillende woningen huren, variërend in grootte (2 tot 6 personen) en luxe (comfort en premium). De 2-persoons vakantiewoningen zijn luxe ingericht en beschikken over alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde vakantie in Limburg. Hetzelfde geldt voor de 4- en de 6-persoons vakantiewoningen. Deze zijn uiteraard wel een stuk ruimer dan de 2-persoons variant. Daarnaast kunt u er voor kiezen een premium vakantiewoning te reserveren. Deze bieden meer luxe, wat prettig is tijdens uw vakantie in eigen land. 

Luxe vakantiewoning huren

Vakantie in eigen land

Fietsen en wandelen rond de Mechelerhof

Rond de Mechelerhof is heel veel natuur te vinden. Hierdoor kunt u ideaal wandelen en misschien nog wel beter fietsen tijdens uw vakantie. Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien in uw fietsavonturen kunt u bij ons gebruik maken van een beveiligde fietsenstalling (ook privé stalling mogelijk), een afspuitplaats voor uw fiets, fietsgereedschap en nog veel meer. Ook kunt u bij ons fietsen huren en uiteraard ook routes krijgen. Zo ziet u de mooiste plekjes van ons vakantiepark.

Alles over fietsen en wandelen

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden op Buitenplaats De Mechelerhof? Neem dan snel een kijkje op onze website. Hier vindt u alle informatie over een vakantie in Limburg, wat u tijdens uw vakantie kunt doen en waar u bijvoorbeeld lekker uit eten kunt in de omgeving. En dan hopen wij u snel te mogen verwelkomen tijdens uw vakantie in eigen land!

Meer informatie