Zoek & boek direct uw vakantie

Vakantie 2022 Limburg

Bent u aan het zoeken naar een mooie vakantiebestemming voor 2022? Dan heeft u die bij deze gevonden. Want op Buitenplaats de Mechelerhof in het mooie plaatsje Mechelen gaat u een onvergetelijke tijd beleven tijdens uw vakantie in 2022 in Limburg. Niet alleen zijn onze appartementen luxe en van alle gemakken voorzien, ook in de omgeving van de Mechelerhof is altijd iets leuks te beleven. En dat geldt ook voor 2022. Kijk maar eens mee wat u bij ons kunt doen.

Vakantie 2022 in Limburg

We zijn er erg trots op: de omgeving van ons mooie vakantiepark. In de omstreken heeft u alles wat u nodig heeft voor een heerlijke vakantie in Limburg. Het is namelijk een walhalla voor fietsers en wandelaars, maar ook de citytripper krijgt genoeg mogelijkheden om lekker te shoppen, steden te bewonderen en Limburg te ontdekken. Genieten? Dat gaat zeker lukken!

De natuur in

Bent u een liefhebber van fietsen of wandelen? Dan kunt u vanaf Buitenplaats de Mechelerhof gemakkelijk de natuur in. Rondom ons vakantiepark zijn verschillende mooie wandel- en fietsroutes te vinden. Daarnaast bieden wij diverse fietsfaciliteiten aan op ons park. Zo kunt u uw fiets schoonmaken, repareren en kunt u uw vieze kleding wassen. U hoeft niet bang te zijn dat u na het fietsen van een koude kermis thuiskomt. Ook tijdens de vakantie 2022 bieden wij natuurlijk weer verschillende routekaarten aan bij onze receptie. Loop dus gerust even binnen tijdens uw verblijf.

De leukste steden bezoeken in 2022

Ook als u het leuk vindt om steden te bezoeken tijdens uw vakantie 2022 in Limburg zit u op de Mechelerhof goed. Vanaf ons park kunt u snel naar Maastricht, Valkenburg en bijvoorbeeld Gulpen. Deze steden hebben allemaal ontzettend veel leuks voor u te bieden. Zo heeft Valkenburg de gezelligste terrassenstraat van Nederland, kunt u in Gulpen de Gulpener Bierbrouwerij bezoeken én kunt u in Maastricht de prachtige binnenstad ontdekken. Zo hoeft u zich geen moment te vervelen tijdens uw vakantie.

Op vakantie met uw hond

Ook als u met uw hond op vakantie wilt dan zit u bij ons aan het juiste adres. Onze vakantiewoningen zijn allemaal ruim genoeg voor uw viervoeter. Daarnaast nodigt de omgeving van ons vakantiepark ook zeker uit om uw hond mee te nemen. U kunt hier namelijk uitstekend wandelingen en fietstochten maken. Wilt u meer informatie over op vakantie gaan met uw hond?

Boek uw vakantie 2022 in Limburg

Wilt u niets missen van Buitenplaats De Mechelerhof, de natuurrijke omgeving en de mooie steden die Zuid-Limburg kent? Boek dan nu uw vakantie voor 2022 in Limburg en verzeker uzelf van een heerlijk plekje op ons park. U kunt bij ons kiezen uit verschillende luxe appartementen, met nog luxere Premium varianten.

Vakantie 2022 Limburg

Twee, vier of zes-persoons accommodaties

U kunt kiezen uit verschillende mooie vakantiewoningen. Komt u bijvoorbeeld met 2 personen, dan hebben we keuze uit 2 luxe tweepersoons vakantiewoningen: een normale en een premium variant. Hetzelfde geldt voor de 4 en 6-persoons woningen. Alle vakantiehuizen zijn ruim en volledig ingericht. Dat maakt een vakantie op ons luxe vakantiepark éxtra aangenaam. Zien wij u volgend jaar?

Boek uw vakantiewoning