Maak uw keuze

Restaurants

Restaurants rondom de Buitenplaats de Mechelerhof

Rondom ons vakantiepark Buitenplaats de Mechelerhof vindt u op slechts 300 meter afstand een groot aantal restaurants, barretjes met Limburgse en Belgische bieren, en terrasjes waar u uitstekend kunt eten of gewoon gezellig kunt genieten van ons dorp Mechelen. U kunt het allemaal lopend af. Er zijn maar weinig vakantieparken in Zuid-Limburg met zo'n grote keuze aan restaurants en gezellige bars. De keuze is aan u!

Speciaalbierencafe en restaurant In de Kroeën

Over Limburgse en Belgische biertjes gesproken. Op een afstand van 300 meter van de ingang van Buitenplaats de Mechelerhof, direct tegenover de kerk, vindt u het speciaalbierencafe en restaurant In de Kroeën. Jaarlijks is speciaalbierencafe In de Kroeën gastheer van diverse muziekfestivals, waaronder de Midnight Bluesnight en Crown Eggs. Men noemt zichzelf niet voor niets `De Bierhemel van het Heuvelland'. Hier kunt u uit niet minder dan 150 speciaalbieren kiezen uit Limburg, België en andere bierbrouwgebieden, waarvan 13 van het vat. Men heeft zelfs een speciale bierproeverij samengesteld! 

Italiaans restaurant Vino e Cucina

Eveneens op een afstand van 300 meter van de ingang van ons vakantiepark, naast het speciaalbierencafe, vindt u het Italiaanse restaurant Vino e Cucina dat bekend staat om haar heerlijke specialiteitenkaart en speciale Italiaanse wijnen.

Café 't Pintje

Cafe 't Pintje ligt aan de andere zijde van Speciaalbierencafe in de Kroeën. Het staat bekend als het gezelligste Hoeskamercafé van het Heuvelland. U kunt hier ook uitstekend en gezellig eten!

Restaurant de Oude Brouwerij

Op een afstand van 400 meter van ons vakantiepark, in de omgeving van de eerder genoemde restaurants, vindt u de Oude Brouwerij. Zij staan bekend om de uitstekende regionale Limburgse gerechten. Restaurant de Oude Brouwerij beschikt over een groot en bloemrijk terras, beschut gelegen en geflankeerd door een prachtig, met Franse stijlen doorspekt, oud herenhuis.

Wijngaard St. Martinus

Op slechts 400 meter van de achteruitgang van ons vakantiepark vindt u de hoogst gelegen wijngaard van Nederland, St. Martinus geheten. U zult zich verbazen over de hoge kwaliteit van de wijnen die zij produceren. Met name de rode wijnen hebben al menige internationale wijnwedstrijd gewonnen. Ook vele andere wijnen die in Nederlandse wijngaarden worden geteeld worden in dit wijnhuis gebotteld. U bent hier van harte welkom om hun heerlijke wijnen te proeven!

Brasserie Charlemagne

Brasserie Charlemagne ligt op een afstand van 800 meter van ons vakantiepark. Hier kunt u terecht voor koffie met vlaai of eigengebakken appeltaart, lekker lunchen of voor een heerlijke warme maaltijd. Alles is vers bereid. U kunt hier ook gewoon genieten van een drankje of een hapje op het zonnige terras.