Menu
nl

Accommodaties

2 persoons premium vakantiewoning gelijkvloers

De 2-persoons premium vakantiewoningen laten u zien wat genieten is. Lekker samen met net wat meer luxe in een super mooie omgeving!

2 persoons comfort vakantiewoning gelijkvloers

De 2-persoons comfort vakantiewoning is ideaal voor een ontspannen vakantie! Even weg van de drukte naar tijd samen in ons heuvelland.

4 persoons premium Vakantiewoning

Op zoek naar een vakantiewoning in een veelzijdige omgeving? Vanuit uw 4-persoons premium vakantiewoning geniet u volop van ons mooie heuvelland!

4 persoons comfort vakantiewoning

Onze 4-persoons comfort vakantiewoning zijn een relaxte basis voor een vakantie in Zuid-Limburg! De gezellige indeling van de woning zorgt ervoor dat u zich gelijk thuis voelt.

4 persoons premium vakantiewoning gelijkvloers

Graag wat meer luxe tijdens uw vakantie? De 4-persoons premium vakantiewoning is ideaal voor een vakantie met kinderen of met vrienden. 

4 persoons comfort vakantiewoning gelijkvloers

Voor een gezellige vakantie met kinderen of een (fiets- of wandel)vakantie met vrienden zijn de 4-persoons comfort vakantiewoningen een aanrader!

6 persoons premium vakantiewoning

Bent u met meer personen of vindt het fijn om de ruimte te hebben dan maakt u met de 6-persoons premium woning de juiste keuze.

6 persoons comfort vakantiewoning

De 6-persoons comfort vakantiewoningen bieden voldoende ruimte voor het hele gezin, een vakantie met vrienden of met opa en oma erbij. 

6-persoons premium gelijkvloers

Kies voor extra gemak met een slaap- en badkamer op de begane grond in deze vakantiewoning.

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.