Menu
nl

Accommodaties

2 persoons premium vakantiewoning gelijkvloers

De 2-persoons premium vakantiewoningen laten u zien wat genieten is. Lekker samen met net wat meer luxe in een super mooie omgeving!

2 persoons comfort vakantiewoning gelijkvloers

De 2-persoons comfort vakantiewoning is ideaal voor een ontspannen vakantie! Even weg van de drukte naar tijd samen in ons heuvelland.

4 persoons premium Vakantiewoning

Op zoek naar een vakantiewoning in een veelzijdige omgeving? Vanuit uw 4-persoons premium vakantiewoning geniet u volop van ons mooie heuvelland!

4 persoons comfort vakantiewoning

Onze 4-persoons comfort vakantiewoning zijn een relaxte basis voor een vakantie in Zuid-Limburg! De gezellige indeling van de woning zorgt ervoor dat u zich gelijk thuis voelt.

4 persoons premium vakantiewoning gelijkvloers

Graag wat meer luxe tijdens uw vakantie? De 4-persoons premium vakantiewoning is ideaal voor een vakantie met kinderen of met vrienden. 

4 persoons comfort vakantiewoning gelijkvloers

Voor een gezellige vakantie met kinderen of een (fiets- of wandel)vakantie met vrienden zijn de 4-persoons comfort vakantiewoningen een aanrader!

6 persoons premium vakantiewoning

Bent u met meer personen of vindt het fijn om de ruimte te hebben dan maakt u met de 6-persoons premium woning de juiste keuze.

6 persoons comfort vakantiewoning

De 6-persoons comfort vakantiewoningen bieden voldoende ruimte voor het hele gezin, een vakantie met vrienden of met opa en oma erbij. 

6 persoons XL premium vakantiewoning

De 6-persoons XL premium vakantiewoning is door de indeling met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en twee slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping bijzonder geschikt voor een vakantie met het gezin, met vrienden of om opa en oma mee te nemen.

6 persoons XL comfort vakantiewoning

Deze vakantiewoning is de perfecte keuze voor een ontspannen vakantie. Met drie slaapkamers en drie badkamers (waarvan twee op de begane grond) kan iedereen genieten van zijn eigen privacy.

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.