Menu
nl

Zonnige lastminutes pinksterweekend

Van vrijdag 29 mei tot en met dinsdag 2 juni nodigen wij u graag uit voor het lange Pinksterweekend! Onze 2-, 4- en 6-persoons luxe vakantiewoningen zijn een uitstekende uitvalsbasis om het Limburgse Heuvelland te verkennen. Onze Buitenplaats ligt midden in het heuvelland dus u kunt de auto lekker laten staan en gewoon vanaf het park een van de wandelroutes starten of met de fiets op pad gaan. Wij hebben de mooiste plekjes voor u verzameld op onze fiets-en wandelpagina.

Voor het pinksterweekend gelden aantrekkelijke prijzen voor zowel een verblijf van 3 als 4 nachten! U verblijft dan al 3 nachten vanaf € 344.

Boek het Pinksterweekend

Wij hebben net als iedereen onze maatregelen genomen op het park om u een veilig verblijf te bieden. Zo is er een contactloze aankomst en wordt er extra schoongemaakt. Onze receptie heeft ook aangepaste openingstijden de komende tijd.

Lees hier alle informatie

Kies uw favoriete luxe vakantiewoning

Na een prachtige fiets- of wandeltocht door ons heuvelland is het heerlijk om te relaxen in uw luxe vakantiewoning. Alle woningen hebben een eigen terras dus bij mooi weer geniet u daar lekker van het zonnetje.

Wilt u uw verblijf nog wat extra's geven? Boek dan een PLUS of VIP pakket en maak het u zelf nog makkelijker.

 Kies hier uw vakantiewoning

Kom genieten met Pinksteren

Fietsen en wandelen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.