Zoek & boek direct uw vakantie

Vier Pasen in Zuid-Limburg!

Voor het lange paasweekend van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april 2024 nodigen we u graag uit in ons prachtige Zuid-Limburg.

Aanbieding Pasen op de Mechelerhof

Op een aantal vakantiewoningen geldt er nu een mooie paaskorting van 15%. Tevens kunt u een verblijf boeken van 3 of 4 nachten.

  • Paasweekend van vrijdag 29 maart tot maandag 1 april (3 nachten)  
  • Paasweekend van zaterdag 30 maart tot dinsdag 2 april (3 nachten)
  • Paasweekend van vrijdag 29 maart tot dinsdag 2 april (4 nachten)  

Reserveer nu onlineZoekt u een vakantiehuis met Pasen in Zuid-Limburg?

Viert u Pasen 2024 met z'n tweetjes, met het hele gezin of met vrienden? Onze 2, 4 of 6 persoons vakantiewoningen zijn er voor elk gezelschap. De vakantiewoningen op ons park hebben allemaal een unieke inrichting.  Of ze nu voor 2, 4 of 6 personen zijn... een ding hebben ze gemeen: ze beschikken allemaal over een volledig ingerichte keuken, een gezellige woonkamer, comfortabele boxspringbedden en goede wifi. De premium vakantiewoningen zijn extra luxe; ze beschikken dan ook over een moderne badkamer en vaatwasser. In verschillende vakantiehuizen zijn huisdieren toegestaan, andere zijn bijvoorbeeld weer huisdiervrij. Maak uw keuze tijdens het boeken!

Lekker ontbijten tijdens uw verblijf met Pasen

Geniet met Pasen van ons heuvelland, bestel verse broodjes bij het ontbijt of huur een fiets of mountainbike. Wilt u het nog wat luxer? Boek dan ons PLUS- of VIP-pakket en geniet onder andere van opgemaakte bedden bij aankomst. Tijdens uw verblijf kunt u bij diverse restaurants in de buurt uit eten of lekkere maaltijden bestellen.

Boek hier uw verblijf

Wat te doen met Pasen in Limburg?

Geniet van de mooie omgeving en trek er op uit! Maak bijvoorbeeld een mooie (stads)wandeling door Valkenburg, Maastricht of geniet van het afwisselende landschap. We hebben heel veel leuke routes voor u verzameld. Bekijk ze hier. Of pak de fiets en volg één van de prachtige routes door de mooie omgeving! Heel veel routes kunt u zo vanaf ons park starten. Meer informatie over de omgeving vindt u ook op onze ga er op uit pagina.

Geniet van een gezellig paasweekend in de buurt van Maastricht!

Boek hier uw verblijf

Eropuit tips voor Pasen 2024 in Zuid-Limburg

  • Kennedy-Mars in Sittard op zaterdag 30 maart 2024
  • Johannes Passion - J.S. Bach in Maastricht op vrijdag 29 maart 2024
  • Lammetjesdagen schaapskooi mergelland 30 maart t/m 1 april 2024

Veelgestelde vragen over Pasen op de Mechelerhof

Wat is een leuk vakantiepark in Zuid-Limburg om een rustige Pasen te vieren?

Op zaterdag 30 maart kunnen kinderen tot 12 jaar oud paaseieren zoeken op De Mechelerhof in Zuid-Limburg. Naast een spannende zoektocht naar paaseieren is er ook een speciale prijs te winnen voor de vinder van het gouden ei: een heerlijke chocolade paashaas! Daarnaast kunnen gasten deelnemen aan een paaseitjestelwedstrijd voor kans op een ontbijtbox en profiteren van lastminutekortingen voor het paasweekend met nog enkele beschikbare vakantiewoningen.

Lees meer

Pasen in zuid limburg