Menu
nl

Boek het paasweekend en krijg de 4e nacht cadeau

Voor het lange paasweekend nodigen we u graag uit in ons prachtige Zuid-Limburg! Boekt u het lange paasweekend van vrijdag 10 april t/m dinsdag 14 april dan ontvangt u van ons de 4e nacht gratis. Ook als u minder lang wilt blijven met Pasen boekt u uw verblijf met kortingen tot 20%.

Maak kans op een gratis weekend of midweek

Daarnaast profiteert u van leuke extra's. Zo maakt u kans op een gratis volgend verblijf! Bij aankomst mag u een lootje trekken uit ons magische paasei en ziet u gelijk of u de gelukkige winnaar bent van een  weekend of midweek. Op de eerste ochtend van uw verblijf zorgen wij voor verse broodjes en verse eieren voor uw ontbijt. Want wat is een heerlijk paasontbijt zonder een vers gekookte eitje? Dat is dus alvast goed geregeld. Wilt u het nog wat luxer? Boek dan ons plus- of vippakket en geniet o.a. van opgemaakte bedden bij aankomst.

Ga er op uit tijdens het paasweekend

Viert u Pasen samen, met het hele gezin of met vrienden? Onze 2, 4 of 6 persoons vakantiewoningen zijn er voor elk gezelschap. Geniet van de mooie omgeving en trek er op uit! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Valkenburg, Maastricht of een van de andere leuke stadjes in de buurt. Er zijn ook tal van musea in Zuid-Limburg die zeker een bezoek waard zijn of check de evenementen die er tijdens het paasweekend plaats vinden. U vindt alle informatie op onze ga er op uit pagina.

U boekt het lange paasweekend al vanaf 397,00 inclusief alle bijkomende kosten!

Boek hier uw verblijf

Genieten met Pasen

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.