Maak uw keuze

Ouderenvakantie Limburg

Trek er op uit en geniet van de prachtige omgeving van Zuid-Limburg. Ouderen hebben natuurlijk andere behoeften dan jongeren. Wilt u overdag dus graag genieten van de heuvelachtige en cultuurrijke omgeving, maar ‘s avonds tot rust komen met voldoende comfort? Neemt u dan eens een kijkje in een van de comfortabele vakantiewoningen op ons vakantiepark Buitenplaats de Mechelerhof.

➔     Gratis WiFi

➔     Hét fietsparadijs van Zuid-Limburg

➔     Gelegen in een prachtig heuvellandschap

➔     Uitstapjes naar Maastricht, Valkenburg & Vaals

➔     Comfortabele vakantiewoningen (2 t/m 6-persoons)

Ouderenvakantie boeken?

Bekijk dan een van de onderstaande beschikbare comfortabele vakantiewoningen (gebouwd in Limburgse vakwerkbouw) voor de beschikbaarheid. 

➔     2-persoons Vakantiewoning

➔     4-persoons Vakantiewoning

➔     6-persoons Vakantiewoning

Bekijk hier alle vakantie mogelijkheden

Ouderenvakantie in Mechelen

Mechelen ligt midden in het fraaie heuvellandschap van Zuid-Limburg, dicht bij de grenzen van België en Duitsland. Het bijzondere dorpje kijkt uit over het dal van de rivier de Geul. Mechelen staat bekend om haar vele vakwerkhuizen, heeft ongeveer 1900 inwoners en maakt  deel uit van de gemeente Gulpen-Wittem.

Wandelen tijdens uw vakantie

De paden op, de lanen in...! Om te wandelen bent u in de directe omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof en in Zuid-Limburg helemaal op de juiste plaats! Of u nu urenlang door de bossen wilt struinen of even een frisse neus wilt halen, het is allemaal mogelijk. Vanaf uw accommodatie wandelt u zo tussen de heuvels door de bossen in of langs de rivier de Geul naar de omliggende dorpen.