Menu
nl

Voor een hapje & drankje

Voor een hapje en een drankje kun je op verschillende plekken rondom Buitenplaats De Mechelerhof terecht.

De lekkerste adresjes in Mechelen

Om zo dichtbij mogelijk te beginnen, willen we u graag meenemen naar het centrum van Mechelen. In Mechelen vindt u verschillende gezellige restaurants. Bijvoorbeeld speciaalbierencafé- en restaurant In de Kroeën. Hier kunt u de lekkerste speciaalbieren drinken onder het genot van heerlijke hapjes. 

Café 't Pintje

Vlak bij het speciaalbiercafé ligt Café 't Pintje. Ook dit café is uitstekend geschikt om lekker te zitten en te genieten van een biertje. Daarnaast kunt u hier ook heerlijk eten. Wat wilt u nog meer?

Italiaans restaurant Vino e Cucina

Ook voor de liefhebber van Italiaans eten is een heerlijke optie om uit eten te gaan. Bij Restaurant Vino e Cucina kunt u de lekkerst specialiteiten eten. En net als het speciaalbierencafé ligt dit restaurant op loopafstand van De Mechelerhof.

Restaurant de Oude Brouwerij

Houdt u van echte Limburgse gerechten? Of bent u nieuwsgierig wat dit voor gerechten zijn? Dan is Restaurant De Oude Brouwerij de plek waar u moet zijn. U kunt hier de lekkerste gerechten eten en genieten van Limburgse specialiteiten. 

Wijngaard St. Martinus

Op 400 meter van Buitenplaats De Mechelerhof vindt u de hoogstgelegen wijngaard van Nederland: Wijngaard St. Martinus. Hier kunt u de lekkerste wijnen uit eigen wijngaard proeven, alsook wijnen van andere Nederlandse wijnmakers. 

Van 12 september t/m 11 oktober 2020 kon u bij Wijngaard St. Martinus in Voerendaal dineren op een unieke en 'boerensjieke' locatie in het glooiende heuvellandschap. Een pop-up wijnrestaurant op het land! Genieten van overheerlijke Limburgse wijnen, culinaire hapjes en een adembenemend uitzicht te midden van de wijnranken. Op naar 2021!

Brasserie Charlemagne

Deze brasserie ligt iets verder van het park af, op 800 meter, maar is ook zeker de moeite waard. U kunt hier genieten van een lekker stukje Limburgse vlaai, een heerlijke lunch of een goed diner. Maar u kunt ook heerlijk op het terras zitten en genieten van het uitzicht, onder het genot van een drankje.

Omgeving overzicht

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.