Menu
nl

Sportieve uitstapjes

Vanaf Buitenplaats De Mechelerhof kunt u verschillende sportieve uitstapjes ondernemen. Heerlijk zwemmen, mountainbiken, wielrennen of wandelen bijvoorbeeld. Maar er is nog meer te doen zoals zwemmen in een binnen- of buitenzwembad of skiën in een indoorhal.

Lekker zwemmen

Bij warm weer wilt u natuurlijk graag de verkoeling op zoeken! Of bij minder weer is een dagje naar een overdekt zwembad ook erg leuk. We hebben een aantal  zwembaden in de buurt voor u op een rij gezet:

  • Gulpen Mosaqua
    Vlakbij ons vakantiepark vindt u Mosaqua subtropisch zwemparadijs. (Vrij)kaartjes bij de receptie Mechelerhof verkrijgbaar.  

Meer informatie

  • Aken (Duitsland) Openluchtzwembad Hangeweiher (15 km, 26 min.)
    Gemeentelijk zwembad met buitenbaden van 50x21 meter,33,3 x 25 meter met fontein en glijbaan en voor kleine kinderen een waterspeelplaats.
  • Aken de historische Elisabethhalle  (15 km, 29 min.)  
    Nog in oorspronkelijke staat verkerend binnenzwembad (27,5 x 12,5 meter), gebouwd in 1911 in Jugendstil. 

Meer informatie

Fietsen en wandelen

Ook voor fietsen en wandelen zit u goed op Buitenplaats De Mechelerhof. Sterker nog: wij houden zó van fietsen en wandelen, dat wij er verschillende voorzieningen voor hebben aangebracht op onze buitenplaats. De heuvels van Zuid-Limburg lenen zich perfect voor een intensieve fietstocht of een rustgevende wandeling. Kijk op onze fiets- en wandelpagina voor meer info over bijvoorbeeld routes.

De piste op

Ook kunt u in Zuid-Limburg de piste op. Nee, niet op een van de heuvels die de regio kent. Maar in Snowworld, in Landgraaf. Bind de dunne latten onder, pak het snowboard en trotseer de sneeuw. Ideaal voor een dagje uit tijdens uw vakantie in Limburg.

Omgeving overzicht

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.