Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Shoppen

Bezoek provinciehoofdstad Maastricht

Laten we beginnen met de grootste stad: Maastricht. In Maastricht kunt u heel goed shoppen. De stad beschikt over allerlei leuke winkeltjes om uw dag mee op te vullen. Zo zijn er boetiekjes, grote warenhuizen en unieke wijken met eigentijdse winkeltjes. Er zijn meer dan honderd winkeltjes waar u de mooiste kleren, schoenen en andere artikelen kunt kopen. En als u klaar bent met shoppen, kunt u lekker bijkomen op een van de vele terrassen die de stad rijk is.

Ga de grens over

Ook Aken, net over de grens met Duitsland, is een hele goede stad om te shoppen. En heel goed bereikbaar vanaf de Mechelerhof. Want het ligt maar 12 kilometer bij de Buitenplaats vandaan. U kunt hier dus zelfs op de fiets heen. Aken heeft heel veel leuke winkels waar kunt shoppen. Maar ook voor parfum en elektronica kunt u heel goed naar Aken. Duitsland is met dit soort producten namelijk vaak net iets goedkoper dan Nederland.

Outlet shoppen in Maasmechelen

Ook in Maasmechelen kunt u heel goed winkelen. In Maasmechelen Outlet Village zijn 100 boetieks te vinden waar u als shopper gegarandeerd gaat slagen. U vindt hier vele topmerken tegen hele mooie prijzen. Heerlijk om een dagje te gaan shoppen!