Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Relaxen in een wellness

Een heerlijk dagje uitrusten en ontspannen in een wellness, thermen of spa in de buurt van ons vakantiepark. Dat kan natuurlijk ook! Lees hieronder onze tips.

Bezoek Thermae 2000 in Valkenburg

Gelegen in een prachtige omgeving en op een unieke locatie in Valkenburg staat Thermae 2000. Dit Wellnessresort beschikt over whirlpools, whirlbanken, binnen- en buitenbassins en nog veel meer. U kunt hier gemakkelijk een hele dag uitrusten en genieten. En het mooiste is: voor een entree zonder behandeling is reserveren niet nodig. U kunt dus ook op de bonnefooi naar Thermae 2000 afreizen.

Wist u dat u bij onze receptie entreekaartjes met korting voor Thermae 2000 kunt krijgen? Vraag bij de receptie naar de actuele prijzen.

Ga naar Thermae 2000

Carolus Thermen Bad in Aken/Aachen

Ook net over de grens met Duitsland kunt u genieten van een dagje Wellness. In Aken staat een prachtig Wellnessresort waar u kunt genieten van verschillende spa's, omringd door marmeren pilaren. En het water uit dit resort komt uit de beroemde Rosenquelle bron die in Aken ontspringt. Deze bron werd in de Romeinse tijd al gebruikt om in te ontspannen. Zelfs Karel de Grote heeft heerlijk ge-relaxed in deze bron. De bron is niet voor niets naar hem vernoemd.

Ga naar Carolus Thermen