Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Pretparken & dierentuinen

Zin in een dagje uit naar pretpark of dierentuin met het gezin? We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet.

Dierentuin in de buurt van De Mechelerhof

In de omgeving van de Mechelerhof vindt u het dierenpark GaiaZOO. Deze dierentuin neemt u mee op een adembenemende reis door het dierenrijk. Met prachtige dieren en mooie voorzieningen is het niet zo gek dat de dierentuin al vier keer werd verkozen tot 'Mooiste dierentuin van de Benelux. GaiaZOO biedt naast de dierentuin ook een tof speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark.

Wist u dat u bij de receptie kaartjes met korting voor GaiaZOO kunt krijgen?

  • Volwassenen: €17,50 i.p.v. €22,50
  • Kinderen: €15,50 i.p.v. €17,50


Een leuke mix van dierentuin, pretpark en tuinen is Mondo Verde in Landgraaf.

U kunt ook kiezen voor een dagje uit over de grens naar Aachener Tierpark in Aken, Duitsland.

Pretparken nabij De Mechelerhof

Ook als u een pretpark wilt bezoeken tijdens uw vakantie kunt u een aantal kanten op. Een leuke tip voor een dagje uit met het hele gezin: Het Sprookjesbos in Valkenburg. Een kleinschalig themapark waar fantasie en werkelijkheid elkaar ontmoeten. Ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden.

Wat ooit in 1954 begon met alleen een kabelbaan, is nu een leuke attractieheuvel met de Wilhelminatoren als blikvanger: Attractiepark Kabelbaan Valkenburg. Vanaf hier geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud zoals lasergame, rodelen, tokkelen, tubing en minigolf.

Bij recreatiepark FunValley Maastricht (gelegen in Eijsden) beleeft u een geweldige dag met het hele gezin. Er zijn diverse binnen- en buitenactiviteiten en er is een strandbad.

Andere eropuit tips met het gezin

Een origineel uitje voor het hele gezin? Ga naar het BloteVoetenPark in Brunssum. Beleef de natuur tot in uw tenen tijdens dit spannende & plezierige avontuur! Er zijn diverse hindernissen onderweg zoals een watertrap, doolhof en een modderpoel. U maakt het zo avontuurlijk als u zelf wilt.