Menu
nl

Pretparken & dierentuinen

Dierenparken in de buurt van De Mechelerhof

In de omgeving van de Mechelerhof kunt u een aantal dierenparken vinden. Allereerst is er GaiaZOO. Deze dierentuin neemt u mee op een adembenemende reis door het dierenrijk. Met prachtige dieren en mooie voorzieningen is het niet zo gek dat de dierentuin al vier keer werd verkozen tot 'Mooiste dierentuin van de Benelux. Daarnaast is het park in 2013 door de ANWB verkozen tot 'Leukste uitje van Nederland'. Dat wilt u dus absoluut niet missen.

Wist u dat u bij de receptie kaartjes met korting voor GaiaZOO kunt krijgen?

  1. Volwassenen: €17,50 i.p.v. €22,50
  2. Kinderen: €15,50 i.p.v. €17,50

Pretparken in de buurt van de Mechelerhof

Ook als u een pretpark wilt bezoeken tijdens uw vakantie kunt u een aantal kanten op. Een leuke tip voor een dagje uit met het hele gezin: Het Sprookjesbos in Valkenburg. Een kleinschalig themapark waar fantasie en werkelijkheid elkaar ontmoeten. Ontdek de tijdloze sprookjes, leuke attracties en vele speelmogelijkheden.

Wat ooit in 1954 begon met alleen een kabelbaan, is nu een leuke attractieheuvel met de Wilhelminatoren als blikvanger: AGOGO Valkenburg. Vanaf hier geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud zoals lasergame, rodelen, tokkelen, tubing en minigolf.

Een leuke mix van dierentuin, pretpark en tuinen is Mondo Verde in Landgraaf.

 

Omgeving overzicht

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.