Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Natuurgebieden

Ontdek het Geuldal

Het Geuldal loopt door Nederland en België. De rivier de Geul is de snelst stromende rivier van Nederland. Daarnaast is het een rivier met heel veel vertakkingen. Door al deze vertakkingen wordt een wandeling door het dal een prachtige ervaring.

Prachtige natuur

De natuur in het Geuldal is prachtig. Er lopen kleine beekjes tussen de heuvels door, er zijn vele dieren te vinden en er zijn mooie bossen te vinden. Dat maakt het Geuldal een ideaal wandelgebied. Het is dan ook niet zo gek dat er veel verschillende wandelroutes door het dal lopen.

Genieten in het Heuvelland

Naast het Geuldal is er nog heel veel meer natuur te vinden rondom Buitenplaats De Mechelerhof. Onze buitenplaats ligt namelijk in het Prachtige Heuvelland. Dit gebied kenmerkt zich door de prachtige natuur. Heerlijk wandelen en fietsen over de glooiende heuvels, mooie boomgaarden en natuurlijk de traditionale vakwerkhuisjes maken van het Heuvelland een uniek stukje natuur in Nederland. Wij raden dan oko zeker aan de omliggende natuur te ontdekken tijdens uw vakantie.

Meer informatie