Menu
nl

Naar een pretpark of dierentuin

Dierenparken in de buurt van De Mechelerhof

In de omgeving van de Mechelerhof kunt u een aantal dierenparken vinden. Allereerst is er GaiaZOO. Deze dierentuin neemt u mee op een adembenemende reis door het dierenrijk. Met prachtige dieren en mooie voorzieningen is het niet zo gek dat de dierentuin al vier keer werd verkozen tot 'Mooiste dierentuin van de Benelux. Daarnaast is het park in 2013 door de ANWB verkozen tot 'Leukste uitje van Nederland'. Dat wilt u dus absoluut niet missen.

Net over de grens met Duitsland kunt u de Alsdorf Zoo bezoeken. Deze dierentuin in Alsdorf beschikt over een heleboel dieren dieren om te bekijken. Van bokken tot stokstaartjes en van wasberen tot meerkatten: u ziet ze hier allemaal! Alsdorf Zoo staat garant voor een leuk dagje weg. 

Pretparken in de buurt van de Mechelerhof

Ook als u een pretpark wilt bezoeken tijdens uw vakantie kunt u een aantal kanten op. Zo kunt u bijvoorbeeld naar Pretpark de Valkenier in Valkenburg gaan. Het pretpark beschikt over achtbanen, waterattracties, draaimolens en nog veel meer. U kunt hier heerlijk genieten met het hele gezin. 

Een ander leuk attractiepark is AGOGO, ook in Valkenburg gelegen. Er zijn diverse spannende attracties en gezellige groepsactiviteiten voor alle leeftijden, zowel binnen als buiten. Wat ooit in 1954 begon met alleen een kabelbaan, is nu een leuke attractieheuvel met de Wilhelminatoren als blikvanger. Hier geniet u van een prachtig panoramisch uitzicht. Andere activiteiten zijn lasergame, rodelbaan, tokkelen en minigolf. 
 

Ook een bezoek aan Mondo Verde in Landgraaf is absoluut de moeite waard. Het unieke aan dit pretpark is dat het attracties met dieren combineert. U kunt hier bijvoorbeeld in een achtbaan zitten, maar ook leeuwen bekijken. Dit zorgt voor een uniek dagje uit.

Omgeving overzicht

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.