Menu
nl

In het prachtige Geuldal

Ontdek het Geuldal

Het Geuldal loopt door Nederland en België. De rivier de Geul is de snelst stromende rivier van Nederland. Daarnaast is het een rivier met heel veel vertakkingen. Door al deze vertakkingen wordt een wandeling door het dal een prachtige ervaring. 

Prachtige natuur

De natuur in het Geuldal is prachtig. Er lopen kleine beekjes tussen de heuvels door, er zijn vele dieren te vinden en er zijn mooie bossen te vinden. Dat maakt het Geuldal een ideaal wandelgebied. Het is dan ook niet zo gek dat er veel verschillende wandelroutes door het dal lopen. 

Leuke steden bij het Geuldal

Ook zijn er verschillende leuke steden in het Geuldal te vinden.Wat dacht u van het gezellige Gulpen? Gulpen is een stadje waar u heerlijk kunt relaxen op een van de terrassen. Maar u kunt ook de plaatselijke Gulpener Bierbrouwerij bezoeken. Een andere leuke stad is natuurlijk Valkenburg. Hier kunt u heen om de ruïne boven de stad te bezoeken of bijvoorbeeld een rondleiding door de mergelsteengrotten te krijgen.

Het BloteVoetenPark in Brunssum

Een leuk uitje voor het hele gezin? Ga naar het BloteVoetenPark in Brunssum. Beleef de natuur tot in uw tenen tijdens dit spannende & plezierige avontuur. Er zijn diverse hindernissen onderweg zoals een watertrap, doolhof en een modderpoel. U maakt het zo avontuurlijk als u zelf wilt!

Omgeving overzicht

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.