Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Eten en drinken

Voor een hapje en een drankje kunt u op verschillende plekken rondom Buitenplaats de Mechelerhof terecht. Om zo dichtbij mogelijk te beginnen, willen we u graag meenemen naar het centrum van Mechelen. In Mechelen (maar ook omgeving) vindt u verschillende gezellige restaurants en kroegen.

De lekkerste adresjes in Mechelen

  • Café 't Pintje: Vlak bij het speciaalbiercafé ligt Café 't Pintje. Ook dit café is uitstekend geschikt om lekker te zitten en te genieten van een biertje. Daarnaast kunt u hier ook heerlijk eten. Wat wilt u nog meer?
  • Boscafé 't Hijgend Hert: Midden in de Vijlenerbossen aan een zandweg tussen het bergdorpje Vijlen, Epen en Vaals vindt u op 260 meter hoogte, Boscafé ‘t Hijgend Hert’. De ideale stop tijdens een wandeling!
  • Taverne In de Kroeën: Op korte afstand van het park bevindt zich in de Hoofdstraat 'De Bierhemel van het Heuvelland'. Hier kunt u de lekkerste speciaalbieren drinken onder het genot van heerlijke hapjes.
  • Italiaans restaurant Vino e Cucina: Ook voor de liefhebber van Italiaans eten is een heerlijke optie om uit eten te gaan. Bij Restaurant Vino e Cucina kunt u de lekkerst specialiteiten eten. En net als het speciaalbierencafé ligt dit restaurant op loopafstand van De Mechelerhof.
  • Restaurant de Oude Brouwerij: Houdt u van echte Limburgse gerechten? Of bent u nieuwsgierig wat dit voor gerechten zijn? Dan is Restaurant De Oude Brouwerij de plek waar u moet zijn. U kunt hier de lekkerste gerechten eten en genieten van Limburgse specialiteiten.
  • Wijngaard St. Martinus: Op 400 meter van Buitenplaats de Mechelerhof vindt u de hoogstgelegen wijngaard van Nederland: Wijngaard St. Martinus. Hier kunt u de lekkerste wijnen uit eigen wijngaard proeven, alsook wijnen van andere Nederlandse wijnmakers.
  • Gulpener Bierbrouwerij en Brouwlokaal: Altijd al eens een proeverij of rondleiding in een bierbrouwerij willen doen? Op korte afstand van ons vakantiepark vindt u de Gulpener Bierbrouwerij. Met welk biermaatje gaat u de Limburgse biertjes proeven?