Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht

Eten en drinken

Voor een hapje en een drankje kunt u op verschillende plekken rondom Buitenplaats de Mechelerhof terecht. Om zo dichtbij mogelijk te beginnen, willen we u graag meenemen naar het centrum van Mechelen. In Mechelen (maar ook omgeving) vindt u verschillende gezellige restaurants en kroegen.

De lekkerste adresjes in Mechelen

  • Café 't Pintje: Vlak bij het speciaalbiercafé ligt Café 't Pintje. Ook dit café is uitstekend geschikt om lekker te zitten en te genieten van een biertje. Daarnaast kunt u hier ook heerlijk eten. Wat wilt u nog meer?
  • Boscafé 't Hijgend Hert: Midden in de Vijlenerbossen aan een zandweg tussen het bergdorpje Vijlen, Epen en Vaals vindt u op 260 meter hoogte, Boscafé ‘t Hijgend Hert’. De ideale stop tijdens een wandeling!
  • Italiaans restaurant Vino e Cucina: Ook voor de liefhebber van Italiaans eten is een heerlijke optie om uit eten te gaan. Bij Restaurant Vino e Cucina kunt u de lekkerst specialiteiten eten. En net als het speciaalbierencafé ligt dit restaurant op loopafstand van De Mechelerhof.
  • Restaurant de Oude Brouwerij: Houdt u van echte Limburgse gerechten? Of bent u nieuwsgierig wat dit voor gerechten zijn? Dan is Restaurant De Oude Brouwerij de plek waar u moet zijn. U kunt hier de lekkerste gerechten eten en genieten van Limburgse specialiteiten.
  • Wijngaard St. Martinus: Op 400 meter van Buitenplaats de Mechelerhof vindt u de hoogstgelegen wijngaard van Nederland: Wijngaard St. Martinus. Hier kunt u de lekkerste wijnen uit eigen wijngaard proeven, alsook wijnen van andere Nederlandse wijnmakers.
  • Gulpener Bierbrouwerij en Brouwlokaal: Altijd al eens een proeverij of rondleiding in een bierbrouwerij willen doen? Op korte afstand van ons vakantiepark vindt u de Gulpener Bierbrouwerij. Met welk biermaatje gaat u de Limburgse biertjes proeven?

Zin in een ijsje?

Zin in een lekkere ijscoupe? Dan is de Geulhof in Mechelen een aanrader. Zij maken hun ijs zelf en dat proeft u!

Andere tips voor overheerlijke ijsjes in Zuid-Limburg

Streekproducten uit Limburg

Wilt u lekkere streekproducten uit Limburg mee naar huis nemen? Voor uzelf of als cadeau? Dan bent u bij de Eyserhalte in Eys aan het juiste adres. Op zo'n 5 kilometer van de Mechelerhof bevindt zich deze mooie delicatessenwinkel voor groente & fruit en culinaire cadeaus. Ga naar huis met de typische Limburgse zuurvlees of heerlijke appelstroop. Het is tevens een leuk adresje om te lunchen al genietend van een prachtig uitzicht over het heuvelland.