Zoek & boek direct uw vakantie

Eropuit in de omgeving

Het hele jaar door is het Limburgse heuvelland prachtig om te ontdekken. Ga wandelen, fietsen, een dagje uit of ontspan in een wellness. Ontdek de cultuur in een museum, maak een ritje met de stoomtrein of proef de Zuid-Limburgse streekproducten.

Wat te doen in Mechelen en omgeving?

Musea en cultuur

Musea en cultuur

Op cultureel gebied kunt u veel kanten op vanaf Buitenplaats de Mechelerhof. Er zijn diverse musea die u kunt bezoeken, maar ook historische plekken die voor een interessant dagje weg zorgen.

Om iets te ontdekken

Om iets te ontdekken

In de buurt van Buitenplaats de Mechelerhof kunt u verschillende leuke activiteiten ondernemen en interessante plekken bezoeken voor als u net even wat anders wilt.

Natuurgebieden

Natuurgebieden

Het Geuldal is een prachtig gebied dat de stroomlijn van de rivier de Geul volgt. Het dal staat bekend om zijn prachtige landschap en mooie ligging. Ga eropuit in de natuur!
Shoppen

Shoppen

Shoppen kan heel goed in Zuid-Limburg. Verschillende grote steden zorgen voor een aantal zeer leuke shopdagen in het Limburgse land of net over de grens.

Relaxen in een wellness

Relaxen in een wellness

Er is niets lekkerder dan een dagje heerlijk uitrusten en genieten in een wellness voorziening met spa, sauna of thermen. Bekijk de wellness centra in de buurt.
Pretparken & dierentuinen

Pretparken & dierentuinen

Ook een bezoek aan een pretpark of dierentuin zijn goed te doen vanaf onze Buitenplaats. Van Gaia ZOO, Mondo Verde tot het Sprookjesbos: er is voor elk wat wils.

Eten en drinken

Eten en drinken

Voor een hapje en een drankje kunt u op verschillende plekken rondom Buitenplaats de Mechelerhof terecht. Lees onze aanbevelingen voor restaurants en barretjes.

Sportieve uitstapjes

Sportieve uitstapjes

Vanaf De Mechelerhof kunt u verschillende sportieve uitstapjes ondernemen. Zwemmen, mountainbiken, wielrennen of wandelen bijvoorbeeld. Maar er is nog meer te doen.

Wijngaarden

Wijngaarden

Limburg staat natuurlijk bekend om zijn prachtige fietsroutes en uitstekende wandelmogelijkheden. Maar er is nog iets wat ze bij ons in Limburg goed kunnen: wijn maken.