Menu
nl

Ga er op uit!

Op zoek naar cultuur

Op cultureel gebied kunt u veel kanten op vanaf Buitenplaats De Mechelerhof. Er zijn diverse musea die u kunt bezoeken, maar ook historische plekken die voor een interessant dagje weg zorgen.

Om iets te ontdekken

In de buurt van Buitenplaats De Mechelerhof kunt u verschillende leuke activiteiten ondernemen en plekken bezoeken voor als u net even wat anders wilt.

In het prachtige Geuldal

Het Geuldal is een prachtig gebied dat de stroomlijn van de rivier de Geul volgt. Het dal staat bekend om zijn prachtige landschap en mooie ligging.

Om lekker te shoppen

Shoppen kan heel goed in Zuid-Limburg. Verschillende grote steden zorgen voor een aantal zeer leuke shopdagen in het Limburgse land.

Relaxen in een wellness

Er is niets lekkerder dan een dagje heerlijk uitrusten en genieten in een Wellness voorziening. We zijn dan ook heel blij dat er verschillende wellness centra te vinden zijn in de buurt van Buitenplaats De Mechelerhof.

Naar een pretpark of dierentuin

Ook een bezoek aan een pretpark of dierentuin zijn goed te doen vanaf Buitenplaats De Mechelerhof. Van Gaia Zoo tot Pretpark De Valkenier: er is voor elk wat wils.

Voor een hapje & drankje

Voor een hapje en een drankje kunt u op verschillende plekken rondom Buitenplaats De Mechelerhof terecht.

Zwemmen

Bij warm weer wilt u natuurlijk graag de verkoeling op zoeken! Of bij minder weer is een dagje naar een overdekt zwembad ook erg leuk. We hebben alle zwembaden in de buurt voor u op een rij gezet.

Naar de beste evenementen

Naar de beste evenementen

In Zuid-Limburg zijn ontzettend veel evenementen te vinden. Nieuwsgierig naar de evenementen rond Buitenplaats De Mechelerhof? U kunt ze hier vinden.

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.