Menu
nl

Ga er op uit!

Musea & cultuur

Op cultureel gebied kunt u veel kanten op vanaf Buitenplaats De Mechelerhof. Er zijn diverse musea die u kunt bezoeken, maar ook historische plekken die voor een interessant dagje weg zorgen.

Om iets te ontdekken

In de buurt van Buitenplaats De Mechelerhof kunt u verschillende leuke activiteiten ondernemen en plekken bezoeken voor als u net even wat anders wilt.

Natuurgebieden

Het Geuldal is een prachtig gebied dat de stroomlijn van de rivier de Geul volgt. Het dal staat bekend om zijn prachtige landschap en mooie ligging.

Shoppen

Shoppen kan heel goed in Zuid-Limburg. Verschillende grote steden zorgen voor een aantal zeer leuke shopdagen in het Limburgse land.

Relaxen in een wellness

Er is niets lekkerder dan een dagje heerlijk uitrusten en genieten in een Wellness voorziening. We zijn dan ook heel blij dat er verschillende wellness centra te vinden zijn in de buurt van Buitenplaats De Mechelerhof.

Pretparken & dierentuinen

Ook een bezoek aan een pretpark of dierentuin zijn goed te doen vanaf Buitenplaats De Mechelerhof. Van Gaia Zoo tot Pretpark De Valkenier: er is voor elk wat wils.

Eten & drinken

Voor een hapje en een drankje kunt u op verschillende plekken rondom Buitenplaats De Mechelerhof terecht.

Sportieve uitstapjes

Vanaf Buitenplaats De Mechelerhof kunt u verschillende sportieve uitstapjes ondernemen. Heerlijk zwemmen, mountainbiken, wielrennen of wandelen bijvoorbeeld. Maar er is nog meer te doen.

Wijngaarden

Limburg staat natuurlijk bekend om zijn prachtige fietsroutes en uitstekende wandelmogelijkheden. Maar er is nog iets wat ze bij ons in Limburg goed kunnen: wijn maken.

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.