Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht
27 maart 2024

Pasen op de Mechelerhof

Lastminutekorting Pasen in Limburg

Heeft u nog geen plannen gemaakt voor het paasweekend? Geen zorgen! Profiteer van onze lastminutekorting tot 15% en geniet van een ontspannen verblijf op ons vakantiepark. Er zijn nog enkele vakantiewoningen beschikbaar, dus grijp snel uw kans en maak het paasweekend extra speciaal met een verblijf op De Mechelerhof.

Boek uw lastminute paasweekend

Paaseieren zoeken

Op zaterdagochtend 30 maart gaan we paaseieren zoeken op ons vakantiepark! Kinderen tot 12 jaar oud kunnen deelnemen. We verzamelen om 10:30 uur op de receptie. Neem zelf een mandje o.i.d. mee.

De Paashaas heeft zijn beste verstopplekken uitgekozen op ons prachtige terrein en nodigt alle jonge avonturiers uit om mee te doen. Dus haal het mandje tevoorschijn en bereid u voor op een ochtend vol plezier en verrassingen.

Maar dat is nog niet alles. Naast het zoeken naar kleurrijke paaseieren is er ook een speciale prijs te winnen voor de gelukkige vinder van het gouden ei. En wat staat er op het spel? Een overheerlijke beloning in de vorm van een chocolade paashaas.

Winactie paaseitjes tellen

Maar dat is nog niet alles wat ons paasprogramma te bieden heeft. Doe mee aan onze paaseitjestelwedstrijd die u kunt vinden op onze Facebook, Instagram of bij de receptie. Tel het aantal paaseitjes correct en maak kans op een heerlijke ontbijtbox!

Dus waar wacht u nog op? Kom Pasen vieren op De Mechelerhof en geniet samen met ons van deze vrolijke traditie. Het wordt een ochtend om nooit te vergeten, vol vreugde, gezelligheid en natuurlijk heel veel lekkernijen.