Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht
6 juni 2024

Ontdek de Dutch Mountain Trail vanuit ons park

De Dutch Mountain Trail komt voorbij Mechelen en loopt door het Geuldal, waar ook Buitenplaats de Mechelerhof zich bevindt. Hierdoor is de Mechelerhof een ideale uitvalsbasis voor wandelaars die deze uitdagende trail willen verkennen.

Wat is de Dutch Mountain Trail?

De Dutch Mountain Trail is een van de meest uitdagende wandelroutes in Nederland, gelegen in het heuvelachtige Zuid-Limburg. De route strekt zich uit over ongeveer 101 kilometer en voert wandelaars langs de hoogste toppen van Nederland, bekend als de "Dutch Mountains." Deze wandelroute biedt adembenemende uitzichten, steile beklimmingen en afdalingen, en voert door schilderachtige dorpjes, bossen, weiden en rivierdalen. U kunt de route opsplitsen in 4 losse trajecten waar u maar liefst 7 bergtoppen tegen gaat komen.

Waarom kiezen voor Buitenplaats de Mechelerhof als accommodatie tijdens de Dutch Mountail Trail?

  1. Ideale locatie: Gelegen in het hart van Zuid-Limburg, biedt de Mechelerhof gemakkelijke toegang tot de Dutch Mountain Trail. U kunt de trail gemakkelijk bereiken en na een dag vol inspanning terugkeren naar het comfort van onze gezellige vakantiewoningen.

  2. Comfortabele accommodatie: Na een intensieve dag wandelen kunt u ontspannen in onze goed uitgeruste vakantiewoningen. Geniet van een goede nachtrust in een rustige omgeving, zodat u de volgende dag weer fris op pad kunt.

  3. Faciliteiten voor wandelaars: De Mechelerhof biedt uitstekende faciliteiten voor wandelaars. Maak gebruik van ons overdekte fietsreinigingsstation om uw wandelschoenen en uitrusting schoon te maken. Ook bieden we laadpalen voor elektrische auto's aan, zodat u altijd opgeladen en klaar bent voor uw volgende etappe.

  4. Rust en ontspanning: Onze prachtige locatie biedt niet alleen toegang tot de Dutch Mountain Trail, maar ook een serene omgeving om te ontspannen. Geniet van de rust en de prachtige natuur van Zuid-Limburg na uw wandelavontuur.

  5. Lokale bezienswaardigheden: Naast de trail zijn er tal van lokale bezienswaardigheden te ontdekken. Bezoek pittoreske dorpjes, historische kastelen en geniet van de lokale gastronomie in een van de gezellige restaurants en cafés in de buurt.