Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht
21 februari 2024

Nieuwe fietsen op het park

Afgelopen week hebben we een nieuwe lading elektrische fietsen (e-bikes) en unisex fietsen mogen ontvangen, waarmee we ons fietsverhuuraanbod aanzienlijk hebben uitgebreid. Met deze toevoegingen willen we onze gasten een nog gevarieerdere en comfortabele fietservaring bieden.

Voor iedereen die de prachtige omgeving van Mechelen wil verkennen, staan onze nieuwe e-bikes en unisex fietsen nu klaar voor verhuur bij de receptie. Of u nu op zoek bent naar een ontspannen rit door de schilderachtige landschappen of een sportieve verkenningstocht, onze fietsen zijn perfect voor avontuurlijke reizigers van alle leeftijden en niveaus.

Met de toevoeging van e-bikes kunnen ook minder ervaren fietsers genieten van langere tochten zonder zich zorgen te maken over vermoeidheid. De elektrische ondersteuning zorgt voor een moeiteloze en comfortabele rijervaring, waardoor zelfs heuvelachtig terrein een genot wordt om te verkennen.

Meer over fietsverhuur

Bij onze receptie kunnen gasten niet alleen de fietsen reserveren, maar ook profiteren van aanbevelingen voor de mooiste fietsroutes in de regio. We hebben speciaal voor onze gasten diverse fietsroutes liggen die langs pittoreske plekken en adembenemende natuurlijke schoonheden leiden. Deze routes variëren in lengte en moeilijkheidsgraad, zodat er voor iedere fietser iets te ontdekken valt.

Dus, waar wacht u nog op? Kom langs bij de receptie en huur een van onze splinternieuwe e-bikes of unisex fietsen voor een onvergetelijke ontdekkingstocht door de prachtige omgeving van Zuid-Limburg. Verken de natuur op uw eigen tempo en geniet van het ultieme fietsavontuur.