Zoek & boek direct uw vakantie
Overzicht
13 april 2022

Koningsdag in Maastricht

Dit jaar wordt Koningsdag voor ons Zuid-Limburgers extra feestelijk want Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima komen op woensdag 27 april 2022 naar Maastricht! Perfect te combineren met een verblijf in een van onze vakantiewoningen.

In 2020 zou de verjaardag van Zijne Hoogheid al gevierd worden in de Limburgse hoofdstad, maar dit werd geannuleerd door coronapandemie. 

Koningsdag in Maastricht

Woensdag 27 april 2022 is het weer zover: het is Koningsdag! En dat betekent de verjaardag van onze koning Willem-Alexander. Ook dit jaar zal de koninklijke familie een bezoek brengen aan een stad in Nederland. Voor de officiële viering, reizen ze af naar het zuiden van Nederland, naar Maastricht.

Samen met zijn familie, maakt Zijne Koninklijke Hoogheid, een stadswandeling in de hoofdstad van Limburg. Het belooft een “verrassende en veelzijdige” route te worden met een focus voor de “kleurrijke regio en cultuur”. De festiviteiten spelen zich af op en rond een wandelroute van ongeveer 1 kilometer door het centrum van de stad. 

Hier blijft u op de hoogte van alle nieuwtjes en bijzonderheden rondom Koningsdag in Maastricht.

Overnachten in de buurt van Maastricht

Wist u dat vakantiepark De Mechelerhof in de buurt van Maastricht ligt? Wilt u Koningsdag 2022 in Maastricht vieren, dan kunt u er ook voor kiezen om te overnachten bij ons. Koningsdag valt net voor de meivakantie, dus combineer Koningsdag met een vakantie in Zuid-Limburg. Onze luxe vakantiewoningen zijn ideaal voor een vakantie met familie midden in het Limburgse heuvellandschap.

Bekijk nu de mogelijkheden