Maak uw keuze

Mountainbiken

Buitenplaats de Mechelerhof ligt midden in het heuvellandschap van Zuid-Limburg. Vandaar dat het een goede reputatie heeft opgebouwd onder de liefhebbers van de mountainbikesport. Zowel beginners als professionals komen in ons heuvelgebied goed aan hun trekken. 

De Mechelerhof ligt midden tussen de mooiste en zwaarste ATB-tracks van Nederland. De Mechelenroute, de Vijlenroute, de Gulpenroute, de Sint Geertruid route en de Voerstreekroute (België) liggen allemaal rondom De Mechelerhof. Alle Zuid-Limburg routes zijn prima uitgepeild en ook met elkaar verbonden, waardoor er maar liefst 250 km aaneengesloten bike-plezier mogelijk is voor de gevorderde biker, maar ook voor de beginner. 

Mountainbike routes 

In de directe omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof liggen diverse mooie mountainbike routes. 

Mechelen ATB-route (download)
Bekijk de impressie video van de Mechelen-route vanaf Buitenplaats de Mechelerhof door MTB Challenge. 

 "Mechelen in het mooie Zuid-Limburg. Prachtige omgeving, mooie vergezichten, meer dan 300 hoogtemeters en heerlijke afdalingen. Wel wat asfalt en nergens echt spannend. Goed te combineren met Epen en Gulpen."


Epen / Vijlen ATB-route (download)
Bekijk de impressie video Epen-route vanaf Buitenplaats de Mechelerhof door MTB Challenge. 

"Epen! Een van de routes met heel veel hoogtemeters (voor Nederlandse begrippen). Genieten, en zeker op je to-ride-list zetten!"

Andere mountainbike routes in de omgeving van Buitenplaats de Mechelerhof: