Bent u op zoek naar een plek waar u even helemaal tot rust kunt komen en kunt genieten van de natuur?  Een vakantie boeken waarin u even helemaal kunt ontspannen en kunt genieten van al het moois dat Zuid-Limburg u te bieden heeft?

Wilt u samen met uw gezin op vakantie, maar heeft u geen zin in de drukte van een vakantiepark? Dan is Buitenplaats Mechelerhof de beste keuze!

Boek hier uw vakantiehuis naar wens

Luxe & volledig uitgeruste vakantiehuizen in Mechelen

Op Buitenplaats Mechelerhof in Mechelen huurt u luxe vakantiehuizen voor 2, 4 of 6 personen. De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en bieden een prachtig uitzicht op het glooiende landschap van Zuid-Limburg.

Daarnaast is er een speeltuin voor de kinderen, kunt u fietsen en e-bikes huren om de omgeving te verkennen en zijn er volop wandel- en fietsknooppunten in de buurt. Ook uw hond is van harte welkom op Mechelerhof.

Buitenplaats Mechelerhof is al jarenlang een begrip in de regio en wordt hoog gewaardeerd door haar gasten. De vakantiehuizen zijn volledig uitgerust en worden goed onderhouden.

Daarnaast liggen we centraal in Zuid-Limburg en zijn er volop activiteiten te ondernemen in de omgeving.

Buitenplaats Mechelerhof is al jarenlang een begrip in Zuid-Limburg en bekend om zijn uitstekende service en gastvrijheid. Onze vakantiehuizen zijn met zorg ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

We willen dat u zich meteen thuis voelt zodra u bij ons arriveert. Ons team staat altijd voor u klaar om ervoor te zorgen dat uw vakantie in Mechelen onvergetelijk wordt.

Boek nu en maak nieuwe herinneringen

Bij ons draait het allemaal om het creëren van mooie herinneringen. We weten dat een vakantie een kostbare en waardevolle ervaring is, en we doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt genieten.

Of u nu met uw gezin, vrienden of partner komt, bij Buitenplaats Mechelerhof bent u verzekerd van een onvergetelijke vakantie-ervaring!

Boek hier uw vakantie