Menu
nl

Limburgs Mooiste 2020

Update 3 juni 2020: vanwege de situatie omtrent COVID-19 zal Limburgs Mooiste niet plaatsvinden op 5, 6 en 7 juni 2020. Vooralsnog staat Hago Limburgs Mooiste NOORD op 26 september 2020 in de planning. Daarnaast wordt er ook gekeken of en wanneer de Obvion RUN dit jaar nog gehouden kan worden. Men wacht op meer duidelijkheid van de overheid over wat wel kan na 1 september 2020. 

Wilt u toch genieten van de mooiste routes van Nederland?  Via een online platform kunt u de mooiste stukken van deze toertocht gaan rijden. Zo is er 35 km route door het Heuvelland gedigitaliseerd en kunt u virtueel Hago Limburgs Mooiste rijden. Wilt u tegelijk met de organisatoren van thuis uit meefietsen of liever lui meekijken, kijk dan 6 juni LIVE mee via de Facebookpagina

Met Buitenplaats de Mechelerhof als thuisbasis! 

Limburgs Mooiste is de grootse en breedste toertocht van het land. Deze tocht is voor alle fietsers. In 2020 vindt de 29e editie van Limburgs Mooiste ZUID plaats op vrijdag 5, zaterdag 6 juni en zondag 7 juni 2020. Vrijdags wordt het evenement geopend, zaterdags is de toertocht en zondag is sinds enkele jaren de Obvion RUN. Ongeveer 15.000 enthousiaste en actieve fietsers (maar dus ook hardlopers voor de zondag) nemen deel aan dit grote wielerevenement. Velen van hen brengen dit weekend onder de zon door op de Mechelerhof! Een belangrijk voordeel van een overnachting op Buitenplaats de Mechelerhof is dat een aantal toertochten direct langs ons park komen, ook leuk als u bijvoorbeeld kinderen of familieleden meeneemt naar dit wielerevenement. Gemakkelijker kunnen wij het voor u niet maken! Ook velen andere fietstochten en wielerwedstrijden passeren ons park! Wij hebben eigen parkeergelegenheid.

Toertocht Limburgs Mooiste

Het wielrenevenement Limburgs Mooiste voor wielertoeristen en families vindt plaats op 5, 6 en 7 juni 2020. Uniek aan deze toertocht is dat niet alleen deelname op de racefiets mag. Ook de mountainbike of stadsfiets mag uit de stal worden gehaald. Er zijn bijvoorbeeld speciale familetochten uitgezet door het fraaie Limburgse Heuvelland! De afstanden variëren, naar keuze, van 35 km, 100 km, 125 km, 150 km, 200 km tot 252 km. En natuurlijk passeerd deze tocht ook dit jaar weer onze Buitenplaats de Mechelerhof. Het Parkstad Limburg Theaters Heerlen is in 2020 wederom het decor van de start- en de finishlocatie. Wij wensen u alvast veel fietsplezier tijdens het fietsevenement Limburgs mooiste!

Boek nu uw accommodatie voor de Limburgs Mooiste!

  1. Bezoek op 5, 6 en 7 juni 2020 Limburgs Mooiste
  2. Wij hopen ook dat u in 2020 kunt genieten van deze prachtige tocht door het Limburgs Heuvelland
  3. Geniet als wielrenliefhebber van de vele beklimmingen in het parcours
  4. Limburgs Mooiste passeert de Mechelerhof
  5. Limburgs Mooiste, ook op de MTB of de normale fiets
  6. Buitenplaats de Mechelerhof is een officieel aanbevolen accommodatie voor Limburgs Mooiste!
  7. Wij maken deel uit van het Netwerk van ANWB Fietsservicepunt

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.