Menu
nl

Kerst in Zuid-Limburg

Nergens in Nederland weten ze beter hoe je een prachtige kerstsfeer kunt neerzetten als in Zuid-Limburg. Het unieke landschap, de duizenden lichtjes en mooie kerststalletjes, een wandeling door het winterse landschap, kortom ons heuvelland ademt het kerstgevoel uit. 

Vier de Kerst en/of Oud & Nieuw in Mechelen

Met Kerst en Oud & Nieuw heten we u graag van harte welkom in onze gezellige vakantiewoningen. Na een dagje kerstshoppen of een heerlijke winterse wandeling is het heel fijn thuiskomen in uw mooie vakantiewoning. De stijlvolle inrichting, de luxe keuken en de comfortabele boxspring bedden maken uw vakantie extra ontspannen.

Boek uw kerstvakantie 2021

Tijdens de kerstvakantie kunt u kiezen voor de volgende verblijfsperiodes:

  • Een weekend (3 nachten) vanaf vrijdag 24 december 2021 boek hier
  • Een korte midweek (3 nachten) vanaf maandag 27 december 2021 boek hier
  • Een lang weekend (4 nachten) vanaf donderdag 30 december 2021 boek hier

Kerstvakantie

Dit is waarom u kerst in Zuid-Limburg moet vieren!

  1. Bezoek de kerststad van Zuid-Limburg, Valkenburg. Hoewel het anders is dan anders, geniet u nog wel van een prachtige kerstsfeer.
  2. Natuurlijk is onze hoofdstad, Maastricht, ook tijdens de kerstperiode een bezoek waard. De prachtige kerstetalages en mooi versierde straten maken het kerstshoppen extra sfeervol.
  3. Vlakbij de Mechelerhof vindt u de Zuid-Limburgse stoomtrein maatschappij, ook wel de miljoenenlijn genoemd. Van 12 t/m 31 december  2021 rijdt de speciale kerstexpres door het winterlandschap van Zuid-Limburg
  4. Volg een van de kribkes wandelingen door de knusse dorpjes met tal van mooi kribkes (kerststallen) en kapelletjes.
  5. Super leuk zijn de routes d'Amuse door kerststad Valkenburg. Maak een keuze uit een van de vier routes en geniet onderweg bij verschillende restaurants van een overheerlijke Amuse.

Kerstvakantie

 

Op de hoogte blijven van Buitenplaats Mechelerhof?

Dat kan! Schrijf u in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of Instagram.